2777
2789
عنوان

عکس از خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی واقعا متاسفم برات.  ۱. عکستو میذاری اینترنت ۲. بی حجابی ۳. آرایش کردی  ۴. اصلا به ...

بنظرم به تاپیکایی که با عکس نتی سرکارمون میزارن نرسیم بهتره . تازه اخرش طلبکار هم میشن . . من که از قصد این تاپیک رو زدم . واقعا بدجنسی که این کارو میکنن 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
بزار دلشون خوش باشه خب والا همینا نباشه نی نی سایت خلوت میشه میایم یکم میخندیم 

چی بگم شایدم دوست دارن اون شکلی باشن . شایدم از عکسی که میزارن قشنگتر باشن 

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
بنظرم به تاپیکایی که با عکس نتی سرکارمون میزارن نرسیم بهتره . تازه اخرش طلبکار هم میشن . . من که از ...

🤣🤣🤣🤣 الان گزارش بزنم برات؟

چرا عکس نتی میذاری؟

چرا بعضیا نمیذارن ما به مشکلات نی نی سایتی ها بپردازیم

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
🤣🤣🤣🤣 الان گزارش بزنم برات؟ چرا عکس نتی میذاری؟ چرا بعضیا نمیذارن ما به مشکلات نی نی سایتی ها ب ...

😂😂😂😂نه اینکارو با من نکن 😁😁😁

منم باید یکی بزارم تاپیکام اصلا خبری نیس انگار نه انگار تحویل نمیگیرن 😂😂😂

قربونت منم تو تاپیکام خبری نیست . راستش موضوع هیجان انگیزی هم ندارم . . میام نی نی سایت به موز بر میدارم و میرم 😄

قربونت منم تو تاپیکام خبری نیست . راستش موضوع هیجان انگیزی هم ندارم . . میام نی نی سایت به موز بر می ...

موزم دیگه نمیزارن الان یه تاپیک بود طرف رفته بود لس انجلس و... یه سیب نداد خسیس 

موزم دیگه نمیزارن الان یه تاپیک بود طرف رفته بود لس انجلس و... یه سیب نداد خسیس 

😄😃😄😃🤣😂 

بفرما سیب 🍎🍏

قربونت منم تو تاپیکام خبری نیست . راستش موضوع هیجان انگیزی هم ندارم . . میام نی نی سایت به موز بر می ...

موزا رو کجا میذارن؟ من موزم بهم نمیرسه

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792