2777
2789
عنوان

مریم قلندری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17167 بازدید | 50 پست
یعنی انجام نداد براتون؟

من میخاستم یکم ابروهام بالاتر بره گفت من خارج ابرو کار نمیکنم منم گفتم چ کاری انقدر هزینه کنم اون مدل که طراحی کرد خودم با مداد ابرو میزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخاستم یکم ابروهام بالاتر بره گفت من خارج ابرو کار نمیکنم منم گفتم چ کاری انقدر هزینه کنم اون مد ...

خوب مداد ابرو خوب نمیشه.من چیکارکنم.همه میگن میکرو یا هاشور زود میره. برم چی بخرم خودم بزنم؟

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
خوب مداد ابرو خوب نمیشه.من چیکارکنم.همه میگن میکرو یا هاشور زود میره. برم چی بخرم خودم بزنم؟

میگم ک کلا نزدم من پشیمون شدم چون مدل خاصی نمیشد همین ابرو خودمو میزد....... رقتن که به مرور زمان کمرنگ میشه 

سلام دوستان

ابرو یه چیز خیلی مهم تو فیس ما هست و خوب قطعا دوست داریم خوشکل باشه

مادر من حدود ۱ هفته پیش پیش خانم قلندری رفتن برای ابروهاشون و اینکه مرقبت های لازم رو انجام دادن و وقتی رفتن حمام تمام رنگ های ابرو رفت...

و اینه ۲ میلیون تومان دادیم که ۲ روز هم نمونه؟؟؟ 

و اینکه خانم قلندری افغانی هستند و اینکه واقعا رفتار با مشتریشون جایز نیست...

اگر دوست دارید برید و اینکه من تجربه ی مادرمو براتون گزاشتم حالا شما تصمیم بگیرید

امیدوارم براتون بدردبخور باشه

سلام دوستان ابرو یه چیز خیلی مهم تو فیس ما هست و خوب قطعا دوست داریم خوشکل باشه مادر من حدود ۱ هفت ...

سلام عزیزم منم میخوام برم پیش ایشون دو دل شدم 😥میشه عکس ابروهای مادرتون بفرستید ؟

من به کجایی بودنش کار ندارم مهم کار طرف و رضایت مشتری ها..

من پیش خانم مریم قلندری هایپر لیفت انجام دادم

اولا که ۴ یا پنج یونیت (تخت) گذاشتند کنار هم، از نفر اولی میان شروع میکنن تا نفر اخری مجموعا یه ربع هم نمیشه!

همه ابروها رو با یک رنگ سِری دوزی هاشور میزنن!!!

بدون اینکه هیچ علامت یا اندازه گیری ای برای قرینه شدن انجام بدن، به همین خاطر بعد از اینکه تورم کار میخوابه با ابروهای تابه تا مواجه می شید! (الان یکی از ابروهای من نازکتره و یکی پهن تر!! یکی دم ابرو رو پایین تر از حد اوردن، دیگری بالاست)

و از اون بدتر همونجا به من گفتن یک جلسه ترمیم رایگان داری ظرف یک مدت مشخصی تماس بگیر وقت بگذاریم، من وقتی تماس گرفتم گفتن نههههه کی گفته؟؟؟؟ اصلا قبل عید ترمیم نداریم (چون ترمیم رایگانه و سودی براشون نداره) گفتم خودتون گفتید و الان هم ابروهای من رنگش ریخته و پاک شده! گفتن باشه بیا! ولی روزی که رفتم کارآموز ایشون ابروهام رو ترمیم کرد نه خودشون! که الحق و الانصاف کار کارآموزان از خودشون بهتر بود!!!! چون خودش فقط میخواد تند تند هاشور بزنه تا یونیت ها برای نفرات بعدی خالی بشن!

گول عکس های اینستا رو نخورید لطفا!!!

من پیش خانم مریم قلندری هایپر لیفت انجام دادم اولا که ۴ یا پنج یونیت (تخت) گذاشتند کنار هم، از نفر ...

واااای ممنون چقدر خوب راهنمایی کردید من میخواستم برم خیلی دودل شدم با این حرفا 😍

مریم قلندری یه کلاهبرداره واقعیه به هیچ عنوان پیشش نرید من واسه ی آموزش ورکشاپش بودم هشت ماه‌ پیش ده میلیون گرفت واسه آموزش یک روزه !!و هیچی هم یاد نداد اصلا بلدم نیست چندان چیزی هم و مهم ترین نکته واسه کسایی که می‌خوام کار انجام بدن پیشش اینو بدونن که از رنگ تتوی بدن برای صورت استفاده میکنه که واسش ارزون تر تموم شده! و تتو هاتون بعد یه مدت همه ریزش رنگ و تغییر رنگ میده هیچی حالیشون نیست کلا پوست چرب و خشک واسشون فرق نداره همه رو با قلم میزنن در صورتی که رو پوست چرب فقط دستگاه جوابه با قلم بزنی می‌ریزه همش