2777
عنوان

حضرت عباس

| مشاهده متن کامل بحث + 1230 بازدید | 82 پست

یا باب الحواعج 

بچه ها دعا کنید ی مریض روحی ک. هیچ راه درمانی نمونده براش شفا پیدا کنه

بخدا فقط بیست سالشه

نماز خون و با ایمان هست 

ولی خدا شفا ش نمی ده 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من تاحالا هرچی از حضرت ابالفضل خواستم داده بهم، واقعا باب الحوائج هست 💓

میشه برای حال منم آرامش بخای ازشون، میشه بخای زندگیم درست شه ،  دعا با زبون شما برای من گیراتره😘😘😘😘😘

دوستای گلم میشه ی صلوات برای برطرف شدن مشکلم بفرستین،  و از ته دلتون برای همه منتظرا و من دعا کنید ما هم طعم شیرین مادر شدنو بچشیم ☺

میشه برا منم حاجتمو بخوای ازش؟؟؟

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

توروخدا واسه منم دعا کنید..چندتا حاجت دارم که چند ساله دارم طلب میکنم اما نشده.

به نیابت از شما یه آیت الکرسی میخونم هدیه میکنم به حضرت عباس شاید به دل شما نگاه کنن واسه حاجت منم واسطه شن...دعام کن لطفا

ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه گردنت را میشکست آنجا اگرر عباس بود 

قربون غیرتت آقا کمکم کن تو رو به حق حضرت رقیه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

منم به نوبه خودم عرض ادب و ارادت کنم

السلام علیک یابن امیرالمومنین یا باب الحوائج قمر بنی هاشم سقای کربلا علمدار لشکر اباعبدالله آخرین امید زینب کبری یا ابوالفضل 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین غم و غصه را از قلب و روحمان پاک کن آقا جانم....

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی

آقا جان قربون اسمت قربون حرمت آقا😭😭😭  یا اباالفضل قسمایی که غروب بهت دادم و نادیده نگیر آقاجان نا امیدم  تو با مهربونیت شفاعتم کن بذار امید بیاد تو دلم 😭😭😐

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
میشه برای حال منم آرامش بخای ازشون، میشه بخای زندگیم درست شه ،  دعا با زبون شما برای من گیراتره ...

چشم عزیزم از ته دل بخواه من هروقت اسمش میاد ناخودآگاه اشکم میاد خیلی ارادت دارم 

گناه کسی را پیش کسی دیگر نبرید، شاید خدایش بخشیده باشد.. لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم
چشم عزیزم از ته دل بخواه من هروقت اسمش میاد ناخودآگاه اشکم میاد خیلی ارادت دارم 

فدات بشم خیلی محتاج دعام از طرفت ۱۴ تا صلوات میفرستم هدیه میکنم ب حضرت عباس

دوستای گلم میشه ی صلوات برای برطرف شدن مشکلم بفرستین،  و از ته دلتون برای همه منتظرا و من دعا کنید ما هم طعم شیرین مادر شدنو بچشیم ☺