2777
2789
من ۱۰ سال زندگی مشترک داشتم واسم مجرد نمییاد..الان هر کی مییاد بچه داره..سناشونم بالاس..مثلا ۴۵.. ش ...

من و شوهرم هر دو ۲۹ ساله بودیم، خواستگار مجردم داشتم، اما چون چند سال تو عقد بودم، عاشق بچه هم بودم، همش حس میکردم خیلی از زندگیم عقب افتادم و با این خواستگارم که بچه داره، همه چی جبران میشه،،، اما خوب اینجور زندگیا واقعا سخته، باید صبر ایوب داشته باشی

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من ۱۰ سال زندگی مشترک داشتم واسم مجرد نمییاد..الان هر کی مییاد بچه داره..سناشونم بالاس..مثلا ۴۵.. ش ...

شما چند سالته؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۱ سالمه..

تازه جدا شدی نه؟ 

خیلی ماهی 🥰😍⁦❤️⁩ خب باید بگم که ببخشید دیشب از تخت پرتت کردم بیرون 😶

خوب کردی خواهر😂 برا این چیزا هیچ وقت عذر خواهی نکن معکوس عمل کن 

مثلا بگو هر چند دیشب پرتت کردم بیرون امشب میتونی بیای😂

خداروشکر
خوب کردی خواهر😂 برا این چیزا هیچ وقت عذر خواهی نکن معکوس عمل کن  مثلا بگو هر چند دیشب پرتت کر ...

اووووووو چه با سیاستی تو😂😂😂👏👏👏

حق با توعه البته.‌.. 

دیشب دعوا کردیم بعد منم نزاشتم رو تخت بخوابه با لگد پرتش کردم پایین😁 دیشب پایین تخت خوابید😶😐 بعد من ازش عذر خواهی کردم امروز بعد پرو میگه واسه اینکه ببخشمت تو هم باید یه دور تجربه کنی کف زمین خوابیدن رو😐😐😐😐 حالا می‌خواد امشب بره تخت رو بگیره ولی تو خواب ببینه😒 

می‌خوام از روش‌های تو استفاده کنم تخت رو پس بگیرم 😂😂⁦✌️⁩⁦✌️⁩

اووووووو چه با سیاستی تو😂😂😂👏👏👏 حق با توعه البته.‌..  دیشب دعوا کردیم بعد منم نزاشتم رو ...

همین دیگه پرروش کردی از این به بعد بیا تا بگم چکار کنی😂

خداروشکر
همین دیگه پرروش کردی از این به بعد بیا تا بگم چکار کنی😂

آره واقعا پرو شده😐  تازه بهش میگم خیلی پرو شدی میگه اگه بهت اون لگد‌های ناجور رو بزنم تازه صفر صفر میشیم 😐😐😐😐 

خیلی لطف میکنی راه حل بدی 😂 البته یدونه از راه حلات تو ذهنمه ولی اون خیلی بده... بیخیال 😬😂 یه راه حل دیگه بگو 😂😂