2777
2789

چایی سازم فلر

توستر بوش

جاروبرقی سزار ایتالیا

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ظرفشویی ،غذاساز، ابمیوه گیری ،گوشتکوب برقی،ماکرویو جاروبرقی، چرخ گوشت، پلوپز سه کاره،گاز تلویزیون و سینما خانواده،چای ساز

با ی سری خرده ریز دیگه

فعلا اینارو گرفتم

هرچی

پلوپز 

بخارپز

غذاساز10کاره

چایساز.

سرویس قاشق چنگال

سرویس چاقو

قاشق چنگال دم دستی

جای سیب زمینی پیاز

پارچ و لیوان

قوری کتری

استکان قندان

ابکش و برنج شور

گردو شکن و نمکدان 😂

سرویس ارکوپال

سرویس چینی

سرویس قابلمه چدن و تفلون

وسایل سرویس و حموم

جارو برقی

اتو پرسی و معمولی

بوفه،جاکفشی و جالباسی.دراور.کمد وسایل ارایشی و تخت.

مبل و میزناهارخوری

یخچال و لباسشویی و ظرفشویی.

قالی و گلیم و تافتینگ.

روتختی.

پرده

میز خاطره که روش عکس مامان بابا هارو گذاشتم+عکس خودمون

تابلو وان یکاد و تابلو فرش

قاب عکس چرخ فلکی

جاقاشقی.

خیلی چیزای دیگم هست

برقیات چه مارکی خریدی

یخچال الجی لباسشویی بوش جارو برقی آاگ پلوپزو چرخگوشت پاناسونیک گوشتکوب برقیو ابمیوه گیری براون غذاساز بایترون تستر متئو اتو تفال سشوار بیشل ساندویچ ساز کنوود بخارپز فلر

فر توکارم میخوام اخوان بخرم هنوز نخریدمش

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️

بچه ها شما رختخواب چی میبرین؟ من حساب کردم یه روتختی و تشک تخت و ۶ تا پتو و ۶ تا بالش و چهارتا تشک یه نفره ۳ میلیون...همینقد میشه؟ پتوهام میخوام از این نازکا رنگیا جدید اومده بگیرم خوبه واسه مهمون؟

یخچال الجی لباسشویی بوش جارو برقی آاگ پلوپزو چرخگوشت پاناسونیک گوشتکوب برقیو ابمیوه گیری براون ...

چه مارکای خوبی خریدی. به نظرم اخوان نخر. یعنی من خودم شنیدم خوب نیست نگرفتم. دیجی کالا بری همه نوشتن  شعله خراب بود برقش کار نکرد. من از دیجی ایلیا استیل سفارش دادم تا چند روز دیگه میاد

بچه ها شما رختخواب چی میبرین؟ من حساب کردم یه روتختی و تشک تخت و ۶ تا پتو و ۶ تا بالش و چهارتا تشک ی ...

من ۶تا پتو یک نفره گرفتم،ی دو نفره

۴تام تشک 

رو تختی هم نگرفتم هنوز

چه مارکای خوبی خریدی. به نظرم اخوان نخر. یعنی من خودم شنیدم خوب نیست نگرفتم. دیجی کالا بری همه نوشتن ...

فرتوکار اخوان رو اتفاقا خیلی تحقیق کردم همه گفتن عالیه دوستمم سالهاست داره راضیه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️