2777
2789
عنوان

عصر جدید 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 56 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دختران نینجا رو درک نمیکنم ...آخه که چی حالا!!! ای خودتو چپ و راست کنی و  بالا پایین بپری و است ...

عجب حمایتی میکنی خواهرم از ورزش کار ها😂

ما مث دمینو بهم ضربه میزنیم من ب تو،تو ب اون، اون ب اون دروغ میگه من ب هیشکی نزدم😂
همه گروهها حذف میشن نهایتا ویک نفر میشه فینالیست،پس به هرکدوم رای بدید بازم حذف میشن،فینالیست یه شخص ...

خب اگه قرار بود شخص باشه که نمیراشتن گروه شرکت کنه عزیزم

تو بیا و بمان ... 💜
من این ورزش و برای خانوم نمیپسندم عزیزم.البته نظر منه😊

بله هرکس یه نظری دار،رشته ورزشی براساس علاقه برای خانوما بدنیس تاحدودی فنون رزمی بلدباشن وبدن اماده ومنعطفی داشته باشن

خب اگه قرار بود شخص باشه که نمیراشتن گروه شرکت کنه عزیزم

بله امابین اینایی که رفتن بالادقت کنی،متوجه میشی اکثرگروهها حذف شدن،الان چهارنفر رفتن بالا نهایتا یکی ازگروههای دیشبم بره بالا،بنظرم فینالیست برگزیده یه نفر نه گروه

همه گروهها حذف میشن نهایتا ویک نفر میشه فینالیست،پس به هرکدوم رای بدید بازم حذف میشن،فینالیست یه شخص ...

نه عزیز دلم، دلیل نمیشه

مثلا ممکنه گروه دختران نینجا بشن فینالیست، فینالیست میتونه یه گروه هم باشه

و دیشب احسان گفت که برنده ی اول جایزه ش ۵۰۰ میلیونه، دوم ۲۰۰، سوم ۱۰۰، چهارم ۵۰، پنجم ۲۵

میشه برای تموم شدن بدهیای مالی و خوشبختیمون صلوات بفرستی دوستِ مهربونم؟ 😍🌹💖💙
بله امابین اینایی که رفتن بالادقت کنی،متوجه میشی اکثرگروهها حذف شدن،الان چهارنفر رفتن بالا نهایتا یک ...

خب مردم رای میدن دیگه. بستگی داره سلیقه مردم چی باشه

تو بیا و بمان ... 💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز