2777
2789
عنوان

دکترطب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 71 پست
من یه سقط داشتم بعد از اون باردار،نشدم والا هرچی هم دکتر رفتم گفتن هیچ مشکلی نداری،نه خودت نه همسرت ...

ب من ی خانم ک توکارطب سنتی بودگفت بایدرحمتوگرم کنی وچیزای گرم بخوری

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 
من یه سقط داشتم بعد از اون باردار،نشدم والا هرچی هم دکتر رفتم گفتن هیچ مشکلی نداری،نه خودت نه همسرت ...

چندوقته بعدازسقطت اقدام کردی عزیزم؟

خدایاشکرررررررت ک منومامان کردی خدایاااااا شکرررررت ک دوقلوهامو کاشتی تودلم خدایاااااااا مررررسی ک منولایق مادرشدن دونستی😍😍😍😍😍😍سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاا...بزودی نتیجه میگیری.من پلی کیستیکم

انشاءالله شماهم ب زودی خوب شی

چ جالب دقیقامث من

بدجوری تو این مرحله از زندگی گیر کردیم خدا کنه زودتر بگذره و نی نی دار بشیم فک کن از،صبح که چشماتو باز،میکنی تا بحوابی همش تو فکرشی،شانس،بیاری تو خواب خواب بچه نبینی بلکه یکم فارغ بشی 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
چندوقته بعدازسقطت اقدام کردی عزیزم؟

من دکترم گفتم هفت ماه بعد اقدام کن که خودم نزدیک یکسال جلوگیری کردم چون از نظر روحی دچار تنش شده بودم الانم سه سال میشه منتظرم

بدجوری تو این مرحله از زندگی گیر کردیم خدا کنه زودتر بگذره و نی نی دار بشیم فک کن از،صبح که چشماتو ب ...

نبایدزیادبهش فک کنی.چندوقته اقدامی؟

ب من ی خانم ک توکارطب سنتی بودگفت بایدرحمتوگرم کنی وچیزای گرم بخوری

من شنیدم بادکش و اینا خیلی خوبه برای مرد هم زالو حالا دنبال یه دکتر خوب سنتی تو تهران میگردم . دوستم میگفت قرص ژل رویال بگیر از داروخانه هم خودت بخور هم شوهرت اون نتیجه گرفته بود

من شنیدم بادکش و اینا خیلی خوبه برای مرد هم زالو حالا دنبال یه دکتر خوب سنتی تو تهران میگردم . دوستم ...

منم شنیدم .ژل رویالم خیلی تعریفشوشنیدم 

من شنیدم بادکش و اینا خیلی خوبه برای مرد هم زالو حالا دنبال یه دکتر خوب سنتی تو تهران میگردم . دوستم ...

اره بادکش .عسل وسیاهدونه.پیازدرمانی.منم ایناشنیدم خوبه.گیاه افنان سرم شنیدم خوبه.کسی استفاده کرده؟

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 
اره بادکش .عسل وسیاهدونه.پیازدرمانی.منم ایناشنیدم خوبه.گیاه افنان سرم شنیدم خوبه.کسی استفاده کرده؟

عزیزم  طب سنتی رفتی؟ مشکلت فقط سایز فولیه؟

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 

اره رفتم.اره تنبلی دارم گلم

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 

شماهم تبلی دارین عزیزم؟