2777
2789
عنوان

خدای مادرشوهرموخفه کن بسه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 32 پست

عجب عروسی جلویه یه مادر به بچش لعنت میفرستی انتظارم داری قربون صدقت بره واقعازوقتی اومدم نینی سایت ازهرچی عروسه بدم میاد بیشترشو پرتوقع بی ادب فکرمیکنن دختر شاه پریانن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یکی به بچه خودت بی دلیل فحش بده چه کار می کنی والا

از تاپیک های بعضی کاربرا واقعا تعجب می کنم 

آخه این چه طرز حرف زدنه 

واسه مادر شوهرت نمی گم واسه خودت میگم به بچه این طرز فحش دادن اونم به پدرش واقعا جالب نیست

دنیا اونقدرها جدی نیست   

اون بچه خورده زمین دردداره بعدبهش پرخاشم میکنی اتفاقاکارمادرشوهرت درست بوده

بچه هامعمولادوست دارن دستشون روازمادرشون جداکنن این شروع مستقل شدنه چیزبدی نیس که

بعدم بابای بچه چکارکنه لعنت میکنی

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
اون بچه خورده زمین دردداره بعدبهش پرخاشم میکنی اتفاقاکارمادرشوهرت درست بوده بچه هامعمولادوست دارن د ...

البته عزیزم ناراحت نشی فقط خواستم بگم مادرشوهرت کاراشتباهی نکرده

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی

ما الان ۴ ساله خونهمادرشوهرم هستیم فقط شب موقع خواب میریم خونمون  نزدیک خونشون یه خونه تازه درست کردیم منم خوش خیال فکر میکردم اگه بیام خونه جدید دیگه همیشه تو خونه خودمم نکبت یه تعارف هم نمیکنه خوردو خوراک بردار ببر خونه خودت اونجا بخورین

پُر از هزاران حرف نگفتهِ اما محکُوم بهِ سکُوت!  

مقصر بیشتر شما بودی مادرهمسرتون کار بدی نکرده نوه شه دوست داشته قربون قدقه اش بره حالا اگر اون دعوا میکرد شاکی میشدین که به چه حقی بچه ی منو دعوا میکنه

دوم اینکه حرف زشتی زدین 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

رفتار شما بد بوده قربون صدقه رفتن که کار بدی نیست...بچه زمین میخوره چرا باید حرص بخوری....100بار زمین میخوره..تازه راه رفته ذوق داره...مادرشوهر به حهنم اصلا نظرش یا کارش برا من اهمیتی نداره ولی با بچت اینطوری برخورد نکن..مادر صبور و مهربانی باشووتت هر سرایطی برای بچت صبور باش

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

من منظوزم اون نبوداون خودش چجورحق داره بچه هاشودعواکنع یافحش بده حالامن به بچم یه حزف گفتم شدم بدترین مامان حرفای خیلیاتونوقبول ندارم تواین چهارسال حتی حاصرنیس یک ساعتم نگهش داره یاحتی باخودش که هرروزمیره پارک ببره پارک پس محبت بیخودی هم نکنه 

ما الان ۴ ساله خونهمادرشوهرم هستیم فقط شب موقع خواب میریم خونمون  نزدیک خونشون یه خونه تازه درس ...

خوب خودتون غذا درست كنين؟!يعني چي من متوجه نميشم!

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات