2777
2789

دوساله منتظرم...

اولا فک میکردیم حتما من یه مشکل دارم ک نمیشه..

همسرم رفت ازمایش فهمید اسپرمش صفره...ته سه کرد...از بیضش هم نمونه برداری کردن بازم اسپرم پیدا نشد..دکتر آمپول داده واسه بار اخر ولی هیچ امیدی نداد گف اینارو میدم ک اگ یک درصد احتمال داره خوب بشه بشه ،دوست دارم شاد باشم..دوس دارم همسر خوبی واسه شوهرم باشم که دلش لاقل به من خوش باشه..اما بصی وقتا انقد از نطر روحی تحت فشارم که نمیشه زندگیم بی هدف شده خیلی سخته ب یکی بگن هیچوقت از شوهرت بچه دار نمیشی اونم شوهری ک عاشقشی.

هرماه امید ب معجزه دارم اما نمیشه ک نمیشه ...خدایا راصی ام ب رضای خودت فقط صبر بده بهم ک بتونم از این مشکل و امتحان عبور کنم😪😭😭😭😭

التماس دعا دوستان

خدایا صبری به من عطا کن تا دربرابر مصلحت تو تسلیم باشم💔

صلاح-خیر#  

عزیزم ان شاالله ب همه ارزوهای خوبت برسی ولی حیف اون بچه ی گوگولی نیست ک بیاد تو این دنیا؟

خودمون کم داریییییم عذاب میکشیم؟؟

ظلم و بدبختی و بی پولی بیداد میکنه.

همیشه بگید خدایا هرچی تو صلاح میدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش عزیزم من شوهر خالم هم اسپرمش 0 بود هیچ وقت بچه دار نشدن(الا ن دیگه پیر شدن)

حالا اینطوری شده دیگه

اگر بچه دوست داری خب از بانک اسپرم استفاده کن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

من دیدم حتی بااسپرم صفرهم باردارشدن فقط باید اون بالایی بخاد

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

به نظرم این راه هم اگه جواب نداد فعلا ولش کن . اصلا به بچه فکر نکن . بزنین دو نفری خوش بگذرونین سفر خرید از زندگیتون لذت ببرین .‌‌‌‌تا باز روحیتون تجدید بشه . بعد باز دوباره

خداروشکر
راستش عزیزم من شوهر خالم هم اسپرمش 0 بود هیچ وقت بچه دار نشدن(الا ن دیگه پیر شدن) حالا اینطوری شده ...

تو فکرش هستیم ولی خیلیییی سخته خیلی 

هروقت نگاه اون بچه کنی بگی بچه شوهرم نیس،خیلی سخته

خدا واسه هیشکی نده

خدایا صبری به من عطا کن تا دربرابر مصلحت تو تسلیم باشم💔