2777
2789
عنوان

اپلاسیون

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشه مگه

خب من خجالت می‌کشم. از اون گذشته میترسم دوربینی چیزی اونجا باشه

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
درد ک داره ولی من پماد زایلاپی میزنم دردش و حس نمیکنم  میدونم خجالت داره ولی خب راه دیگه ای نی ...

سلام عزیزم من میخوام بار اول برم اپلاسیون بکینی میشه اطلاعات بدی دردش چقدره؟ بعد خیلی ببخشید اونوقت موقع شلوار پوشیدن ممکنه اذیت بشم؟ موقع رابطه چی

سلام عزیزم من میخوام بار اول برم اپلاسیون بکینی میشه اطلاعات بدی دردش چقدره؟ بعد خیلی ببخشید اونوقت ...

سلام عزیز دلم

برای بار اولته حتما پماد بزن

پماد زایلاپی رو یه ساعت قبل این ک بری بزن همه جا بعد مشما فریزر بذا و موقعی ک خواستی از خونه بری مشما رو بردار

دردش با پماد قابل تحمل میشه ولی اگ جای خوب بری و دستش تند باشه سریع تموم میشه

و فک میکنم نتونی اون شب رابطه داشته باشی یکم ممکنه قرمز و ملتهب شه ممکنه هم نشه

ولی موقع شلوار ن اذیتی نداره

در کل دردش بستگی ب پماد زدن و کاربلد بودنه اپیلاسیون کارت داره ولی اگ آدم ناز نازویی هستی یکم اذیت میشی 😁

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

سلام عزیز دلم برای بار اولته حتما پماد بزن پماد زایلاپی رو یه ساعت قبل این ک بری بزن همه جا بعد مش ...

عزیزم فرداش میشه؟

قرمزی میره؟

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍