2777
2789

منم استرس گرفتم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای چرا کسی ج نمیده😭😭

فک کنم مثبت باشه😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
ندارم اللن گلم بایدبرم بخرم

بگیر عزیزم

خیالت راحت بشه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
علتش مشخص نشد عزیزم.دیگه بی بی چک ندارم

مگه میشه چقدر ناراحتت شدم دوقلوهای منم ۳۵ هفته دنیا اومدن خدارو چه دیدی شاید داره فرشته تو بهت برمیگردونه

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
مگه میشه چقدر ناراحتت شدم دوقلوهای منم ۳۵ هفته دنیا اومدن خدارو چه دیدی شاید داره فرشته تو بهت برمیگ ...

بچه منم وزنش زیادبود تو بیمارستان میگفتن بایدزودتر زایمان میکردی.ولی...

بچه منم وزنش زیادبود تو بیمارستان میگفتن بایدزودتر زایمان میکردی.ولی...

دوقلوهای من کم وزن دنیا اومدن دخترم ۱۳۵۰ پسرم ۱۷۵۰ دکترت چک نمیکرد وزن بچه رو ؟

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
خواهر دوستم دخترش تو ۳۶ هفته ۴ کیلو و خورده ای بود سریع سزازینش کردن گفتن یا خودت میمیری یا بچه برای ...

من خیلی بی خودی پسرمو ازدست دادم سالم سالم بود.فقط وزنش زیادبود که بایدزودترمیومد