2777
2789

زیاده..در اینده خانواده پر جمعیت میشه...همین الانش همممه واس ازدواج کم جمعیت میخوان...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران تک فرزندی بچت نیستی؟😢منم یکی دوس دارم همه میگن یدونه بده

نه اصلا وقتی آمادگی بچه دوم ندارم صرفا بخاطر اینکه بچم تک فرزند نباشه بچه بیارم که چی بشه همه سختیاشم برا منه منی که آمادگی ندارم وقتی نمیتونم نگهشدارم چرا یه موجود رو الکی بیارم بعدشم اعصابم نکشه و افسرده و دیوونه بشم اونی که میاد حقشه که بهش رسیدگی بشه پدر مادرش آمادگی داشته باشن وقتی من که مادرش میشم همچین توانی ندارم چه گناهی کرده بیارمش 

من دلم برای تنهایی پسرم میسوزه خیلی اما شرایط خوبی ندارم

من اصلا به همچین چیزی فکر نمیکنم من بچه رو برا دل خودم میارم نه برا دل بچه اولیم یا راضی نگهداشتن یکی دیگه برا همین چون من نمیخوام هیچوقتم نمیارم 

عزیزم مبارکه انومالی رفتی برا جنسیت؟

سونوی ان تی رفتم درصدی گفت دختره،،دوهفته بعدش مجددرفتم گفت صددرصد دختره،،اولین سونوگرافی شهرمونه وخیلی ماهر،،همه گفتن درصدی هم گفتن پس دختره ازبس سونوگرافم پیشرفته بود ولی من بازرفتم که خیالم راحت شه،،،این حال خوب رو برای همه دلهای منتظر ارزومیکنم

من دومی رو باردارم اصلا دیگه سومی رو نمیخوام دوتا دختر دارم دیگه چی میخوام 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
من دوتاپسرذاشتم سومی روخداخواسته بهم داده اوایل ناراحت بودم نتونستم سقطش کنم دیروز فهمیدم خدابهم یه ...

خوش به حالت😔😔😔ما هیچ ما نگاه ما حسرت😔

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
سونوی ان تی رفتم درصدی گفت دختره،،دوهفته بعدش مجددرفتم گفت صددرصد دختره،،اولین سونوگرافی شهرمونه وخی ...

بسلامتی

به منم تو ان تی احتمال بیشتر رو دختر گفتن ولی هنوز صد در صد نیست همینطور دو به شک موندم😀

خوش به حالت😔😔😔ما هیچ ما نگاه ما حسرت😔

قربون حسرت توی دلت،،صبورباش خدابزرگه من هرگز فکرشم نمیکردم ولی همیشه ته ته های قلبم همیشه امیدداشتم بلاخره یه روزی دخمل دارمیشم درصورتیکه درعالم واقعیت شایدغیرممکن بود ولی خدا ممکنش کرد ان شاالله امیدوارباش خداواسه شماهم معجزه خواهدکرد

من میخوام سه تا بچه پشت هم بیارم تا جوونم بعدشم بچسبم به تربیتشون بعدشم ک بزرگتر شدن برم دنبال زندگیم 

امیدوار بتونم جوری تربیتشون کنم ک بتونن گلیم خودشونو از اب بکشن بیرون و کمک نخواسته باشن .جنسیتشونم 2 تا دختر یه دونه پسر