2777
2789
اره خوب جواب میده ولی واقعا گرونه. من تا۱۰۰هزارم حاضرم برای قرص لاغری بدم ولی ۶۰۰خیلی گرونه

تو اينستا يكي ايزي اسليم رو ٢٨٠ ميده، ميگه انگار تا٥ تا اينا خوردي و اثر نداشت پس بدين، فقط پول اون چند تارو كم ميكنيم و پولتونو پس ميديم.. ميدوني اين كارا ( البته كلا مملكتا) دست يه عده بي وجدانه، آدم نميتونه اعتماد كنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام، عزیزم،این قرصا عوارض داره، اگه هم بخوای بخوری باید با نظر دکتر باشه، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم، بدون قرص کلی کم کردم . خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، می تونی پیام بدی، قیمت رژیم اش ام خیلی مناسبه، گفتی تا 100 تومن می تونی هزینه کنی، این کم تر 100 تومن میشه مشاوره و رژیم و پیگیری اش 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

گلوریا راضی نبودی؟ من یه پیج دارم تو اینستا ملت دارن خودشونو میکشن واسه گلوریا میگن عالیه البته که ...

نه والا شاید. روی بدن بقیه تاثیر. داشته اما برای من دریغ از صدگرم کاهش وزن

فقط عصبی میشم و تپش قلب میگیرم چون۶۰۰پولشو دادم دلم نمیاد. بندازم دور

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
تو اينستا يكي ايزي اسليم رو ٢٨٠ ميده، ميگه انگار تا٥ تا اينا خوردي و اثر نداشت پس بدين، فقط پول اون ...

کدوم پیج اسمشو میگی؟

من از فست اسلیمینگ خریدم

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
وقتی تو اقدامی نباید اصلا قرص لاغری بخوری عزیزم

اخه میگن چاقی برای بارداری خوب نیس.

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
من براي عقدمو اينا ميخوام ولي در كل خطرناكه آدم ميترسع😢 ولي خب چيكار كنيم!!! منم مثل تو از٤٨ ك ...

خیلی حس بدیه چاق شدن.

تو چرا چاق شدی هنوز نرفتی خونه خودت،اونموقع خیلی چاق تر میشی اگر مواظب نباشی

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
خیلی حس بدیه چاق شدن. تو چرا چاق شدی هنوز نرفتی خونه خودت،اونموقع خیلی چاق تر میشی اگر مواظب نباشی

تو ارثمون كه هست 

ولي يه مدت هم رازيانه ميخوردم اون منو چاق كرد

تو ارثمون كه هست  ولي يه مدت هم رازيانه ميخوردم اون منو چاق كرد

خب حالا ک ارثیه توی شما بیشتر حواستو جمع کن.

من قبلا میگفتم عیب نداره چاق میشم بعدش رژیم میگیرم سریع لاغر میشم،ولی چاق شدن خیلی راحته و لاغر شدن خیلی خیلی سخته.

حالا خوبه با رازیانه چاق شدی یعنی بیشتر رون و پاها و سینه چاق میشه ن شکم.

حواستو جمع کن عزیزم نزار چاق بشی بعدها پشیمون میشی،بری خونه خودت باز چاق تر میشی برای بچه هم اقدام کنی بازم چاق تر میشی.

تازه برای بچه دار شدنم اذیت میشی

خب حالا ک ارثیه توی شما بیشتر حواستو جمع کن. من قبلا میگفتم عیب نداره چاق میشم بعدش رژیم میگیرم سری ...

حتمن عزيزم

دو روزه برنج نميخورم ميخوام ببينم ميتونم يه ماه بزارمش كنار و رژيم بگيرم، اين ده كيلورو كم كنم ايشالاا

حتمن عزيزم دو روزه برنج نميخورم ميخوام ببينم ميتونم يه ماه بزارمش كنار و رژيم بگيرم، اين ده كيلورو ...

ان شاالله 😊😊😊

سلامتی خیلی بااررشه من ازدوره دوماهه خانم ساداتی استفاده کردم کارشون فوق العاده هست باسالم خوری بدون محدودیت وگرسنگی با شکمو بودنم اصلاگرسنه نمیشدم دوماهه ۱۲کیلوکم کردم 

ایدی شون میزارم واستون تل گرامشون 

ppppp_e@