2777
2789
عنوان

نی نی یار بیاااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 95 پست

همینمون مونده از دعانویسای .... خودمونو خیس کنیم جوری حرف رده انگار خود خداست تو جلد آدم... زبونم لال.... یکیتون نمیتونستید جمعش کنید خو منو تگ میکردید دهن امثال اینارو من میتونم ببندم فقط ..... با اینا عین خودشون باید حرف زد دهن دریده های افسار گسیخته ..... از آمازون فرار کرده انگار با دعا تهدید میکنه😅😅😅😅خنده دار تر از این جوک نشنیده بودم تت حالا تهدید با دعا😑😏😏😏خدا شفا نمیدی بکش حداقل😐

استارتر یه بار دیگه پاچتو گرفت منو تگ کن کارت نباشه

و دیگر هیچ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شجاعت#  

به وفور دزگیر شدم با امثال اینا شجاعت نمیخواد دعا چیه مثلا شجاع باشم دربرابرش ؟ اصلا شجاعت نمیخواد اونقدر مامانم دعا کرده ریخته تو حلقم اون خواسته ای هم که داشته دقیقا برعکسشو دریافت کرده اینقدر دعا و دعا نویسا اعتبار دارنا تا این حد!😅😅😅

و دیگر هیچ...

همینمون مونده از دعانویسای .... خودمونو خیس کنیم جوری حرف رده انگار خود خداست تو جلد آدم... زبونم لا ...

ایسا یانه خوت قاطی اکی چتکی له ازانی؟من حز ناکم تک ایوا بحث کم چون نینا جگیکا که من بی تربیتی کم 

همینمون مونده از دعانویسای .... خودمونو خیس کنیم جوری حرف رده انگار خود خداست تو جلد آدم... زبونم لا ...

باشه گلم..براش گزارش بزنید حذف شه گورشو گم. کنه

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است. 
ایسا یانه خوت قاط اکی چتکی له ازانی؟من حز ناکم تک ایوا بحث کم چون نینا جگیکا که من بی تربیتی کم  ...

رفتم خوندم و دیدم لحنتو نگاه کن جوری حرف زدی انگار خود خدایی لحنت عین چاله میدونیاس ببخشید!

و دیگر هیچ...

رفتم خوندم و دیدم لحنتو نگاه کن جوری حرف زدی انگار خود خدایی لحنت عین چاله میدونیاس ببخشید!

تک توا خو ناوم من نصیحتم اکرد دوسانه اوو قسی کرد پس اشه ماتل عواقبی به نازارکم من احترام فره بو تو قاعلم پس خوت قاطی مکا بلا با بزانه ناوه کور بینتا سر کاراو 

تک توا خو ناوم من نصیحتم اکرد دوسانه اوو قسی کرد پس اشه ماتل عواقبی به نازارکم من احترام فره بو تو ق ...

😏😏😏😏😏😏😏نمیخواد احترام برا من قائل بشی یه دعا بنویس از وسط نصف شم!

و دیگر هیچ...

من که با این کاربر دوست هستم😮 چیکار کرده؟😯 برم لغو دوستی کنم

براش گزارش بزن فقط فرار کن وگرن برات دعا مینویسه😂😂

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.