2789
دليلي نداره ايشون چون شما كوچيكتري باهات راه بياد بچه بازي كه نيست ... شما ميدوني بچه هستي و ايشون ا ...

نههه ما دوست نیستیم نامزدیما بعدشم میدونم دوسم داره اما خب یجوریه ک زود عصبانی میشه و یا لجبازه میخاد سرتر بازی دربیاره منم واقعا بعضی وقتا گریه میشم اصلا به هییچکس هم نمیتونم بگم ب خودشم ک میگم منو مقصر میکنه بدشم میگه من ک میدونی عاشقتم یچیزی ام میگم از روی غرض نیس

نههه ما دوست نیستیم نامزدیما بعدشم میدونم دوسم داره اما خب یجوریه ک زود عصبانی میشه و یا لجبازه میخا ...

پس با سياست تر باش اگرم دوست داري بهت بيشتر توجه كنه يا بعضي كارها رو نكنه بدون دعوا و عصبانيت و از راه محبت و حرف و عشوه و ناز و.... جابش كن 

اكثر مردا عين بچه هان همش بايد گولشىون بزني 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس با سياست تر باش اگرم دوست داري بهت بيشتر توجه كنه يا بعضي كارها رو نكنه بدون دعوا و عصبانيت و از ...

نمیدونم ی سری کارا هس باید از کی یاد گرفت مشاور؟ کتاب؟ کتاب چی!؟

نمیدونم ی سری کارا هس باید از کی یاد گرفت مشاور؟ کتاب؟ کتاب چی!؟

الان اينترنت دنياي تجربه س يه سرچ كني كلي اطلاعات ميتوني بدست بياري در مورد نحوه ي رفتار با همسر خانواده همسر شناخت خودت و...... بعدشم همين تاپيك هاي ني ني سايت دنياي تجربه س

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد