2777
2789
عنوان

مامان شدم🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 35 پست
6mon

باشه حالا وقت داري نگران نباش

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

زیاد نیا تو نت و زعفران و جگر و رازیانه و اویشن نخور به هیچ وجهه

لبن های محلی نخور

وسیله سنگین بلند نکن از پله زیاد بالا پایین نیا زیاد سرپا نباش 

پنیر خامه ای نخور 

مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم.فقط از الان خوب بخواب که نه ماه دیگه......😅😅

😅ميدونم ميدونم اما من ٨ سال بچه نميخواستم به خد كافي از خواب سير شدم بسمه

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

بااجازه استارتر

خانوما ماه قبل من اولین ماه اقدامم بود پریودم 12روزه پریودم عقب افتاده بی بی هم زدم منفی بود چیکارکنم برم دکتر امپول بزنم یا وایستم خودش بیاد تا حالا هم سابقه نداشته پریودم عقب بیوفته

بااجازه استارتر خانوما ماه قبل من اولین ماه اقدامم بود پریودم 12روزه پریودم عقب افتاده بی بی هم زدم ...

تو اقدام ميريزه بهم هورمنا منم اينجور شدم نترس صبر كن هنوز من 

٥هفتس با ازمايش ١ سال تو اقدام

خو خدا رو شکر عزیزم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

مبارک باشه،  طبیعی باردار شدید یا با دارو؟

طبيعيً 

یعنی نرم دکتر؟ 

سلام منم عقب زدم ٢٨بايد پري ميشدم كه نشدم بي بي منفي دكتر رفتم گفت تاچهارشنبه صبر كنم بعد دوتاامپول پروژسترون بزنم همزمان ....منم عقب نزده بودم ولي باردارم نيستم چون حالتي ندارم

براي به ارامش رسيدن دلم و خوب شدن زندگيم يك صلوات مهمون هم كنيد...اخه دوسش دارم😔😔😔❤️

مبارکه😍😍😍😍😍😍

وسیله سنگین بلند نکن تا میتونی ماه های اول استراحت کن. گرمیجات و ادویه کم بخور.زعفران زرشک باقله ب هیچ وجه نخور.بادوم شیر میوه مرتب بخور.سریعم وقت بگیر برو دکترت ☺

مبارکه😍😍😍😍😍😍 وسیله سنگین بلند نکن تا میتونی ماه های اول استراحت کن. گرمیجات و ادویه کم بخور.ز ...

چشششششششمممم مرسي عزيزم