2777
2789
عنوان

وای خدا😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 25 پست
بلا نصبت عزیزم این چه حرفیه پیشه دکتر خوب برو نگران نباش،اول بدنت و کامل تقویت و درمان کن بعد اقدام ...

۳۲ سالمه دیگه وقت درمان ندارم آخه داروهای هورمونی میگن تازه بعد از ۶ ماه جواب میده،، ولی شما حتما برو دنبال درمانت، باید بری دکتر غدد برای تنظیم هورمون،، خیلی چیز بدیه😪

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
۳۲ سالمه دیگه وقت درمان ندارم آخه داروهای هورمونی میگن تازه بعد از ۶ ماه جواب میده،، ولی شما حتما بر ...

واقعا؟؟دکتر غدد چرا؟؟من دکتر زنان میرم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۲ سالمه دیگه وقت درمان ندارم آخه داروهای هورمونی میگن تازه بعد از ۶ ماه جواب میده،، ولی شما حتما بر ...

استرس به خودت نده خدا بزرگه،عمه من 50سالشه باردار شد اصلا به سنت حساس نشو

خانومی ببخشید انحراف چشم گل پسرت خوب شد؟دختر منم همین مشکلو داره

والا  آخرین بار18ماهگی بردمش دکتر گفت 2سالش که تموم شد دوباره بیار تا ببینیم ،فعلا نبردمش

هنوزم انحراف داره؟عینک که نمیزنه؟

ی دکتر دیگه هم بردم همون موقع گفت که پل بینیش پهنه کم کم جمع میشه به خاطره اون حس میکنی انحراف داره،نه عینک نداره فعلا صبر میکنم ببینم چطور میشه

ی دکتر دیگه هم بردم همون موقع گفت که پل بینیش پهنه کم کم جمع میشه به خاطره اون حس میکنی انحراف داره، ...

منم چن تا دکتر بردم گفتن بخاطر اون بوده .ولی خودم توخونه حس میکنم که انحراف داره .دکتراخری که بردم گفت شش ماه صب کن شاید خوب شد حالا

منم چن تا دکتر بردم گفتن بخاطر اون بوده .ولی خودم توخونه حس میکنم که انحراف داره .دکتراخری که بردم گ ...

انشاالله که خوب میشن،کدوم شهرین؟؟