2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست
4 سالشه

خب تا حدودی استراحت کردی عزیزم.بهترین فاصله اس اگه میخوای برای دومی اقدام کنی

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
به نظر من خوب فکراتونا بکنین بعد بچه دوما بزارین.من پسرم ۴ سال و نیمش بود که دومیا گذاشتم شوهرم خیلی ...

نگرانش نباش

پسر من 4 سال و 10 ماهش بود که پسر دومم به دنیا اومد. الان پسر کوچیکم 4 ماهه ست و رابطشون خدا رو شکر عااااااالیه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب تا حدودی استراحت کردی عزیزم.بهترین فاصله اس اگه میخوای برای دومی اقدام کنی

باورت نمیشه به بچه دوم که فکر میکنم کهیر میزنم. خیلی وحشتناکه به نظرم.

هرچی به شوهرم میگم بیا یه روش مطمئن انتخاب کنیم زیر بار نمیره

من امروز وضع مال خوبی دارم شما میتونی تضمین بدی که سال دیگه ورشکسته نشم؟؟  اتفاقا پدر و مادر م ...

عزیزم من نگفتم حمایت مالی کامل باید کرد ولی باید بتونی پول داشته باشی بچه رو کلاس آموزشی بزاری جای تفریح بزاریم نیاز هاشو برطرف کنیم دنیا نمیاریم که به بچه سختی و با حسرت بزرگ بشه عقده داشته باشه دوست عزیز الان یدونه چیپس ۴ هزار هست باید باشه خرید تا بچه با حسرت نگاه نکنه وضع اقتصادی خوب فقط ماشین خونه و دانشگاه خوب نیست که برا بچه بدی بعدشم ورشکست شدن ربطی نداره موقع تصمیم باید حال رو سنجید مثلا الان من اطمینان بدم که شاید سال دیکه زلزله بیاد نباید خونه بسازم؟یا شاید ازدواجم به طلاق ختم بشه اون موقع کلا نباید ازدواج کرد یا بچه دار شدموقع تصمیم با توحه به شریط حال تصمیم میگیرن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
باورت نمیشه به بچه دوم که فکر میکنم کهیر میزنم. خیلی وحشتناکه به نظرم. هرچی به شوهرم میگم بیا یه رو ...

راستش وحشت داره خیلی هم.ولی اگه واقعا نمیخوای باید سفت و سخت پیشگیری کنی فدات

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
نگرانش نباش پسر من 4 سال و 10 ماهش بود که پسر دومم به دنیا اومد. الان پسر کوچیکم 4 ماهه ست و رابطشو ...

زنده باشن پسراتون.منم بچه دومم پسره .ایشالا ک برای منم همین طور خوب پیش بره خیلی برا بچه اولم دلم میسوزه احساس میکنم بهش داره ظلم میشه چون واقعا از همین الان تو روحی ش تاثیر گذاشته با اینکه اصلا بچه حسودی هم نیست

2790
2778
2791
2779
2792