فقط ببخشید اینقدر سوال میمرسم، اینم دو هفته روری دو بار بنوبسم؟
بله.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییلشموئیلرافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. . از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم مرسی که هستی.
ببین مثلا تو ارتعاش یه پسری قد بلندوسفید وچهارشونه میفرستی بعد دایم تصورش میکنی وفکرمیکنی که باهاشی بخاطر قوی بودن این ارتعاش کائنات اون شخص وبااون ویژگی ها سر راه تو قرار میده.ولی اینکه بیای بگی من فلان شخص ومیخوام یعنی اینکه میخوای دست دنیا رو ببندی واون شخص را محدودکنی چون ممکنه اون فرد اصلا تورو نخواد وتولخوای آزادیشو بگیری این دقیقا نقض قانون جذبه ...
خب من الان عشقم ولم کرده و رفته با یکی دوست شده با قانون جذب دوباره میتونم جذبش کنم؟
راستش من نمیدونم بتونی با قانون جذب برشگردونی یانه..تو اون کانالی که من هستم کسانی بودن که دوره جذب رو رفتن وتونستن عشقشون رو برگروندون.این وخوب میدونم که ازلحاظ عقلیم بخوایم حساب کنیم اگه دوست داشت که نمیرفت یا اگه به دلیل دیگه ای رفته دوست داشته باشه میاد دوباره .تو باید بهش حس خوب بدی سرزنش کردنش حتی توذهنت..کینه وکدورت.ترس واسترس ازاینکه نکنه برنگرده نکنه .نکنه دوسم نداشته باشه اینها همه تو قانون جذب یعنی سم،یعنی موانع بزرگ رسیدن..روی نکات مثبتش دایم تمرکز کن..باحس خوب بهش فکر کن..اگه این ذهنیت وباور وداری که نمیاد یا اگرم بیاد دوباره میره مس بدون صددرصد اون باورت که پیروز میشه واگرم برگرده حتما حتما دوباره میره...توکل به خدا گفت ازش بخواه وبگو اگر به صلاح من هس بهم بده ،آرامش داشته باش وبه خدا اعتماد کن..این اسمش قانون رهایی هس یکی ازقوانین جذب...
راستش دوست پسرم رفته با دوست دختر برادرش که ی هرزس دوست شد ی وقتایی بخودم میگم این ادم ارزش برگشتن ن ...
دوباره میخواد برگرده؟؟باور خودت خیلی خیلی مهمه...اگه باور داری که لیاقتشو داری دوباره بهش فرصت بدی بده ولی اگه میدونی دوباره ممکنه خیانت کنه بیخیال شو..ولی اینم درنظر بگیر که ممکنه پیش خودش بگه اینکه منو یباربخشید دوباره هم برم بازم میبخشه...اگه نظر منو بخوای ولش کن ببخشش ولی بذار تو کف داشتنت برای همیشه بمونه که این بزرگترین مجازاته براش..باز خودت وباورهاته که حرف اول واخرومیزنه
صادقانه بهت بگم اون اگه میخواست تو کف من بمونه که نمیرفت با ی هرزه دوست بشه.بخودم میگم اون اصلن واسه من ارزش قائل نبود و دوستم نداشت که اینطوری تحقیرم کرد خیلی حالم بده نمیدونم چکار کنم
یه کاری کن بیا نکات خوب وبدشو رو بنویس رویه برگه ببین کدومش بیشتره..بعد بیا باورهاتو بنویس اینکه باور داری بهت وفادار می مونه.اینکه ارزششو داره اینکه میتونی دوباره مث قبل رفتنش باهاش باشی یعنی رفتارت تغییری نکنه.اینکه ازش ناراحتی یا نه..میتونی به رفتنش وکاری که باهات کرد فکرکنی وراحت باهاش کنار بیای..همه رو بنویس بعد بلند برای خودت بخون.ذهنتو رو کاغذ پیاده کن خودت جوابشو به دست میاری.. یه تمرین دیگم هس اگه خواستی بهت میگم
یه کاری کن بیا نکات خوب وبدشو رو بنویس رویه برگه ببین کدومش بیشتره..بعد بیا باورهاتو بنویس اینکه باو ...
این تمرین رو انجام دادم شایان حتی ی دونه خصلت خوب نداشت حتی برادرش میگفت شایان ی لاشی به درد نخور بی خاصیت ولی من از لحاظ احساسی بهش وابسته بودم اخه اولین دوست پسر زندگیمه