2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم به خانوادش محبت میکنه چیکار کنم عصبی نشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6607 بازدید | 110 پست
چیکار کنم اخه تورو اگه میدونی راهنماییم بکن

بهت توصیه میکنم روی اعتماد بنفست کار کن 

خودتو قبول داشته باش

ببین منم ی زمانی خیلی ذلیل بودم😂😂 البته تو دوران دوستی مون اما کم کم افتادم تو خط مطالعه و شروع کردم رو اعتماد بنفسم کار کردن

الان میگم من ب این خوبی و خانمی (واقعا هستما الکی نمیگم😆) هیچکس نمیتونه مث من باشه برای شوهرم

بخدا اغراق نمیکنم همین اعتماد بنفس غوغا کرد واسم 

خودتو دست بالا بگیر 

من الان دیگه اصلا نمیترسم شوهرم از دستم بره میگم اون باید مواظب باشه من از دستش نرم 

اینم بگم رفتارای اشتباه و بچه گونه هم کم کم گذاشتم کنار و احترام لازم رو برای خودم خریدم الانم نگران چیزی نیستم

حتمااااا رو اعتماد بنفست کار کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوری واقعا انتظار دارین ی عمری پسر خانواده بوده محبتی نداشته باشه بهشون؟ اگه مردی نسبت ب خانواده خو ...

نه خییییلی خوبن خانوادش خیلی دوسشون دارم فقط وقتی شوهرم بهشون محبت میکنه ازشوهرم کینه به دل میگیرم فکر کنم مشکل من حسادت باشه

😘
بهت توصیه میکنم روی اعتماد بنفست کار کن  خودتو قبول داشته باش ببین منم ی زمانی خیلی ذلیل بودم ...

وای چه عالی خوشبحالت کاش منم بتونم اینجوری اعتماد بنفسم رو ببرم بالا

😘
وای این دیگ غیر قابل تحمله ،اما خداییش مادر شوهرم خیلی خانومه هیچوقت تا حالا ندیدم بخاد بهم حسادت کن ...

واقعااااا این عالیه لطفا با حسادت بیجا اوقات خودتو تلخ نکن

من از شوهرم راضیم ولی از خانوادش اصلاااااا

مخصوصا مادرش ک خیلی ب من حسادت میکنه از هر فرصتی استفاده میکنه شوهرم بکشه سمت خودش 

البته پشت سرم کار میکنه تو روم خیلی خوبه

ولی من تو تمام موارد فقط ی لبخند میزنم و رد میشم اصلا حد خودم نمیارم پایین تو رقابت بیفتم نیازی هم نمیبینم

منم همین مشکلو دارم چند روزه سرسنگین شدم باهاش روم که نمی شه رک بگم به خاطر حسادتم اینطوریه 

منم هیچوقت تاحالا نگفتم بهش چون میترسم موقع دعوا اینا با اون اخلاقش حرصم بده نمیخام نقطه ضعف دستش بدم

😘
اره دقیقا گاهی همش میترسم ازم بگیرنش چیکار کردی با اون حست کنار اومدی تورو جون عزیزت راهنماییم بکن ، ...

اووووووه میخواستم بگم که گفتی 

عزیزم دقیقا ما هم چون تو یه ساختمون بودیم و هر موقع میخواستن در دسترس هم بودن همه ی این حسای بد رو داشتم و همیشه هم میخواست رضایت اونا رو داشته باشه

تا اینکه چندساله خونه ساختیم و هر موقع دلمون خواست میریم و الان اوکی شدم 

شما هم تا وقتی اونجا هستید اوضاع همینه

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
یعنی واقعا همینطوره؟؟؟

دقیقا همینطوره 

خمیر مایه آدما تو خانواده شکل میگیره 

هر وقت دیدی به خاطر کسی به مادرش بی محلی کرد 

مطمئن باش یه روزم به خاطر کسی به تو بی محلی میکنه 

اونا ریشه هستن گیاه بی ریشه میخشکه و میپوسه 

میتونی ببینی و زرنگ باشی و درس بگیری و جای مادرشو تو دل شوهرت بگیری این برمیگرده به مهارت تو 

ببین چه چیزی رو از تو مادرش دریافت نمیکنه و خلا براش ایجاد میکنه تو رو همون کار کن مثلا مادرشوهر من ابراز کلامی نداشت و من سعی کردم تا جایی میتونم ابراز کلامی داشته باشم

منم خیلی وقتا حسودیم میشه چون شوهرم یکسره مامانشو عشقم و عزیزم و عزیز دلم و ....صدا می‌کنه تو جمع ب ...

خودتو بزار جای مادرشوهرت، فک کن پسرت ازدواج کرده و مدل رفتارش باهات اینطوری باشه، آیا به عروست حق میدی به عشق مادر و فرزندیتون حسادت کنه و عصبی بشه از دیدن ابراز محبتتون؟؟

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
خودتو بزار جای مادرشوهرت، فک کن پسرت ازدواج کرده و مدل رفتارش باهات اینطوری باشه، آیا به عروست حق می ...

من اصلا نه پسرمو اینجوری تربیت میکنم نه خودم واسش لوس بازی در میارم به عروسمم حق میدم ناراحت بشه اگه همچین کارایی بکنم کلا از همین الان که پسرم تو وجودمه رو خودم کار میکنم به نظر من مادر باید سنگین باشه و خودشو لوس نکنه  این رفتارها و صحبت کردنا واسه زن و شوهر است نه مادر و پسر

در ضمن وقتی شوهر خودم دوتا آبجیه کوچیکمو حالا به شوخی اذیت می‌کنه یا میزنه  من ناراحت میشم میگم مزه اون بهش بر میخوره میگه تو اونا رو از منم بیشتر دوست داری من نباید ناراحت بشم با این کارای جلف بازیشون؟؟؟

درسته الویت زن وبچس ولی نه دیگه اینکه مادروپدرش رورهاکنه بخداظلمه اون بنده خدای عمربزرگش کرده واسه ه ...

عزیزم همین دیگه یه عمر بچه بزرگ کرده با زحمت خب کرده باشه وظیفه اشه میخواست بچه دار نشه.چرا انقدر منت داریم سر بچه ها و خودمون...بچه بزرگ کرده بره زندگیشو کنه نه اینکه یک عمر حالا جور اینو بکشه که پدر مادرش بزرگش کردن...

تا کی قراره مثل اجداومون زندگی کنیم؟

درضمن اگه درست تربیت کرده باشه بچه اشو اون بچه خودش با عشق زیاد همون عشقی که بدون قیدو شرط گرفته رو برمیگردونه به پدر مادر....

من خودم مادرم پسر دارم.ولی هرگززززز انتظار ندلرم پسرم بیاد ازم حمایت کنه حالا اون منو ساپورت کنه.یه عشق میخوام یه احترام...

همین...

تینجوری احترامم بیشتر حفظ میشه.

دلیلی نداره چون من بزرگش کردم حالا مدیونه من باشه اوله همه باید به فکر خودش و زندگیش باشه.

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
عزیزم همین دیگه یه عمر بچه بزرگ کرده با زحمت خب کرده باشه وظیفه اشه میخواست بچه دار نشه.چرا انقدر من ...

عزیزم منم که نگفتم زیاده روی کنه مادرشوهراسی تنهابوده شوهرش باخودش آورده که تنهانباشه اینکه دیگه چیززیادی نیس !!!چی اززن وبچش کم میشه؟؟؟

چراهمه انقدرجبهه میگیرین جلومادرشوهر؟؟؟طبیعی باشین بابا!!!منم دل خوشی ازمادرشوهرم ندارم ولی خودم به شوهرم میگم حواست به مادرت باشه بنده خداسنی ازش گذشته بایدحواسمون بهش باشه 

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
عزیزم منم که نگفتم زیاده روی کنه مادرشوهراسی تنهابوده شوهرش باخودش آورده که تنهانباشه اینکه دیگه چیز ...

طبیعی ام بابااااا!!!عزیزم برای من مادرزن و مادرشوهر فرق نداره من گفتم همههههه...بدون جبهه گرفتن.

من میگم این فرهنگ غلطه که بچه ها بعدا بیان مارو ساپورت کنن.

ینی این انتظار غلطه.اینجوری مدیون کردنه بچه و منت گذاشتن غلطه.

اینکه یه مادری خیلی زحمت کشیده پس حق داره آرامش زندگیه دختر یا پسرشو بهم بزنه غلطه...

درمورد بحث استارتر هم گفتم که الویت باید با زن و بچه طرف باشه بعد بقیه.

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم