سلام بچه ها من ۲۴ سالمه پس فردا عمل بینی دارم بینیم یه کم گوشتیه چیکار کنم ورم و کبودیا زودتر خوب بشه؟اصلا چقدر طول میکشه کبودیا خوب بشن؟تورو خدا کمکم کنین زود باید برگردم سر کارم 😢😟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هفت سال؟ اخه ازکجا پیدا کنم. بچه کوچیک دارم اینجوری باید همش مطب گردی کنم.
یه ارایشگره هست دماغش عمل کرد خیلی خوشگل شد مامانم میگه برو ادرس دکترشو بگیر به نظرت میتونه برا منم قشنگ دربیاره یانرم سراغش. راستی ماری تو از بیهوشی نمیترسی؟
هفت سال؟ اخه ازکجا پیدا کنم. بچه کوچیک دارم اینجوری باید همش مطب گردی کنم. یه ارایشگره هست دم ...
والا تا حالا فقط یه بار بیهوش شدم تو سخت ترین شرایط هم به هوش اومدم.از نتیجه عمل بیشتر میترسم و دوران نقاهتش که خونه نشینم کنه .بنظرم تو اینستا و بقیه جاها میتونی بگردی منم زیاد بیرون نرفتم همش مجازی گشتم
خودشون یه عینک میندن داخلش ژله مانند میزار یخ میبنده تا ۲۴ ساعت بد عمل اون بزار هرچند ساعت یکبار اب کرفسم برای کبودی خوبه فقط فشار میندازه یا یه استکان کوچیک بخور یا اب هویج یا سیب قاطی کن
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺