2777
2789
عنوان

سوال زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 25 پست
ای وای خدا نکنه  یه هفتس فقط سر گیجه دارم فشارم پایینه بدنم داغه ولی منفی بود هم بی بی هم از

انشاالله که برای شما اینجوری نباشه ولی بهرحال یه سر برو دکتر زنان بگو یه سونو واژینال و یه سونو شکمی برای بارداری خارج از رحم برات بنویسه چون درد شدید وقتی ن رابطه داشتی ن مشکل انچنانی داری خیلی مشکوکه 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رابطه داشتم  سه روز پیش

رابطه از پشت منظورم 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
زکتر چیکار میکنه؟  سه چهار شب رابطه نداریم امشب شوهرم احتمالا بخاد نباید داشته باشم رابطه؟

چراعزیزم ربطی نداره_دکترمعاینه میکنه اگه عفونت باشه پماد یا شیاف میده که یکهفته بایدهرشب داخل واژن بزاری تاعفونت بره

روز اول خارش داشتم ولی دوروزه فقط درده مخصوصا دسشویی رفتنی 

عزیزم احتمالا هموروئید یا شقاقه حتما غذاهای سفت مثل برنج میخوری ادویه، سس، نوشابه،اینجور چیزا رو به حداقل برسون سعی کن سوپ، سبزیجات و میوه زیادبخوری مخصوصاهندونه،انواع آلو،_زیاد نشین نشستن خودش بدترمیکنه_تو غذاهات روغن زیتون استفاده کن شبم دو قاشق روغن زیتون بخور_لباس زیر تنگ نپوش پنبه ای یا نخی باشه_اول از همه رو تغذیه ات کار کن و بیشتر ملین بخور_روغن کرچک هم مفیده

روز اول خارش داشتم ولی دوروزه فقط درده مخصوصا دسشویی رفتنی 

هرچی هست نیس مربوط به روده و بواسیره حتما برو دکتر وگرنه برای اجابت مزاج شدیدا به مشکل میخوری و امکان داره روده ات بزنه بیرون یا حین دفع مدفوع خونریزی کنه معمولایا قرص،با یه پماد موضعی و امپول روغنی برات تجویز میکنه قبل این که دیر بشه خودت اقدام کن