2777
2789

منم لوبیا پلو....البته من غذای کل هفته رو لیست میکنم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای چه حس خوبی داری الان از این ک غذات آمادس

حس خوبه رو من دارم😊خونه رو تمیز کردم،بوی خوش قرمه سبزی تو خونه پخشه فقط ی جای کار میلنگه😐😐😐من امروز فستم و از بوی قرمه سبزی دارم بی هوش میشم😩😩😩😩

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
آش ماش     بقول دوستم اشو سوپم شد غذا؟؟؟ ولی خب من کلا دوست دارم شباهم سبک میخورم مخصوصا ...

آش ماش مگه غذای سبکیه گلم تازه غذای اعیوناست که یک عالمه ماهیچه باید توش بریزی وای که دل منم خواست😋😋😋

خدای بزرگم با تمام قلبم منتظر معجزه های دیگه ات هستم چون الانا دیگه وقتشه دست بکار بشی میدونی که روشون حساب کردم🤗🤗🤗پی نوشت :بزرگترین معجزات خداوند برای من دو تا دختر گل و سلامتی و آرامشه
حس خوبه رو من دارم😊خونه رو تمیز کردم،بوی خوش قرمه سبزی تو خونه پخشه فقط ی جای کار میلنگه😐😐😐من ام ...

واااایی بوش 😌😌😌خدا نکشدت نووووش جونتون وای منم بیهوش شدم😝

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز