2777
2789
چرا بیزار؟؟؟؟چیکارکرده مگه؟صدایی ک تتلو داره کی داره؟اهنگاشو فراموش نکردید که؟

صداش حوبه ولی از رکیک ترین کلمات استفاده میکنه و قشر جوان گوش میدن و الگو میگیرن میخوای بیزار نباشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ثبات شخصیتی نداره ولی صداش معرکس

اون آهنگی ک وقتی برگشت ایران خوند.اسمش یادم نیست با سرباز ها روی دریا بود.چطور اجازه دادن اونجا کلیپ ضبط کنه بعد مجور ندادن بهش؟؟هرکی باشه قاطی میکنه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
صداش حوبه ولی از رکیک ترین کلمات استفاده میکنه و قشر جوان گوش میدن و الگو میگیرن میخوای بیزار نباشم

نهایت دو سه تا کلمه بد داشته.نمیشه منکر صداشو کارای خوبش شد

Zbazi حرفاشون بده

قبلنا خوب بود اهنگاش ناب بود و یه حس خوبی به ادم میداد جدید بود متنش جالب بود لحنش عالی بود ولی الان از شخصیتش متنفرم اهنگاشم از هر 10تا کلمه 9تاش فوشه...من که دیگه اهنگاشو گوش نمیدم اما وقتی بقیه میذارن باورم نمیشه که چجوری هنوز میتونن دوسش داشته باشن...

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
نهایت دو سه تا کلمه بد داشته.نمیشه منکر صداشو کارای خوبش شد Zbazi حرفاشون بده

توهیناش به دخترا چی ؟؟؟؟

عملا ب همه ی دخترا فالورش توهین کرد باز طرفدارشید؟؟؟

اینستا پیجشو بست ب خاطر توهین هاش

قندعسل دارم من😍❤
اون آهنگی ک وقتی برگشت ایران خوند.اسمش یادم نیست با سرباز ها روی دریا بود.چطور اجازه دادن اونجا کلیپ ...

عزیزم حتی تو بیست و سی مصاحبشو نشون دادن😊

نمیدونم والا فازشون چیه مسئولین

از یه طرف بهش اجازه میدن دیدار اختصاصی با رییسی داشته باشه از یه طرف بهش مجوز نمیدادن

درواقع من اگه یه آرزو داشته باشم اونم تویی😍