2777
2789

سلام

نترسید عزیزان، پیام‌های صوتی تبلیغاتی یا اطلاع‌رسانی هست. 

گاهی اوقات در عرض یک هفته، 4بار از همین شماره بهم زنگ میخوره. بستگی داره که کجا و چه فعالیتی در اجتماع داشته باشی. اگه زیاد به سایت‌های مختلف سر می‌زنید و شماره میدید، اونام زیاد باهاتون تماس دارن.

مثلا یه نمونه‌اش سایت ایسمینار هست. اگه تو وبینارهاش ثبت‌نام کرده باشید، معمولا اساتید برای اطلاع‌رسانی وبینارهاشون از همین روش استفاده میکنن و از همین سرشماره باهاتون تماس میگیرن. پس جای نگرانی نداره. نترسید.   

دنیا هوشمند آفریده شده، خطا کنیم، خطا می‌بینیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکر نکنم

سلام خوبین،ببخشیدامروز باهمین شماره یه باربامن تماس گرفتن،ومنم فکرمیکردم اقوام هستن،چنبارزنگ زدم ولی یه بوق میخورد وقطع میشد،میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟؟اخه خیلی نگرانم

زن بودن واقعاخیلی سخته،،خسته م ازاین همه صبوری وبه جایی نرسیدن....به امیدروزی که زندگیم خوب بشه..خسته م ازاین زندگی وبیهوده زندگی کردن..کاش خداماروهم میدید...چراوقتی دوروزخوشحالم بعدش بایدتاچن روز ناراحتی بکشم...خدایایه کمی خیال راحت میخواممم...من ارزوم بهترشدن زندگیمه وارزوی همسرم مُردن من..خودمم ارزومه ها ولی واسه بچه هام فعلاازاین آرزوم دست کشیدم😄😄😄راستی شدیدابه این جمله که میگه خنده رامعنی سرمستی مدان،انکه میخنددغمش بی انتهاست معتقدم....راستی لطفابادلهای پاکتون واسه بهترشدن زندگیم  دعاکنین
بیشتر ببینید
بچها دیشب به من 5بار زنگ زده بعد سعی کرده با شمارم وارد سایت و برنامه های مختلف بشه،نظری دارید؟

سلام شما چیکار کردین؟ زنگ زدن مشکلی پیش نیومد؟ گوشی مامانم الان نزدیک 30 تا پیامک اومد که کد ورود به سایت های مختلف بود و بعد همین شماره 0942 زنگ زد که نمیدونستم در حد چند ثانیه جواب دادم جیزی نگفت قطعش کردم