2777
2789
عنوان

خانومایی که اروپا زندگی میکنن یه دقیقه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگه بعدش حراجیا میان بساط میکنن     شوخی کردم

😂😂😂😂عین خیابون ما😂😂😂

ساعت۱۱یا۱۲شب به بعد همون جنسای مغازرو‌نصف میفروشن دست فروشا😂😂😂شوهرمامردم نمیذاره بخرممممم😡😡

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559
یه سری جاها بسته اس اما جای تفریحی نه. اما قانون داره مثلا سوپر مارکت تا ۱۲ شب بازه اگه بعد ۱۲ وارد ...

نه مثلا مثل ما نیست که کلیه مغازه هاش باز باشه این حقیقته؟

بله

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خودت اونور ابی یا اینور اب؟

المانم

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یه سری جاها بسته اس اما جای تفریحی نه. اما قانون داره مثلا سوپر مارکت تا ۱۲ شب بازه اگه بعد ۱۲ وارد ...

حالا تو ایران ۴ صبحم بری میفروشن

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

این که بشه شهر ارواح نه درست نیست اما خیلی از جاها تعطیل می کنن میرن به تفریح خودشون میرسن. البته هر شهر و کشور فرق میکنه. اون جایی که من رفتم اینجوری بود 

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻