2777
2789
عنوان

سوزش واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 44 پست
بمیرمممم 😔😔

دور از جونت عزیزم ❤❤

اون روزا خیلی وقته تموم شده

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله خشکی واژنو همیشه دارم 😐ولی دگ اینجوری نشده بودم

ببینم خواهر میشه بگی چطوری هستی؟ منم خشکی دارم چهارساله ولی حدیدا از جونم سیر شدم بیا علایمتو بگو ببینم مثل منی؟

و خدایی که به شدت کافیست.......
خداروشکر بچه داری الان ؟

ن گلم در حالِ درمانم. اتفاقا بمن گفت همون مانعِ بارداریم میشه چیزِ کوچیکیه ولی باید درمان شه فکر کنم یک ماهه درمانش

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

استاتر جان منم دو ماه پیش یه هو سوزش و خارش پیدا کردم رفتم دکتر بهم گفت عفونت قارچی و باکتریایی با هم دیگه داری دار و داد الان سه مرحله رفتم دکتر دارو مصرف کردم حتما برو دکتر

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔

ببخشید جواب یه تاپیک دیگه رو اینجا دادم 😂

بله...؟چه ربطی به موضوع داره...🤔

جوابِ یه تاپیک دیگه رو دادم 😂 معذرت عزیزم ❤

خب حالا بالاخره جواب این سوال چی شد؟😅😅😅

من خشکی واژن داشتم که این باعث شده بود کیستِ چرکی بوجود بیاد تو دهانه رحم دکترم شیاف واژینال داد بهم تا یک ماه استفاده کنم با قرصی ک مال عفونته گفت یک ماهه خوب میشم و اون کیستارو هم خودش برام از بین میبره با معاینه. الان در حال درمانم

جوابِ یه تاپیک دیگه رو دادم 😂 معذرت عزیزم ❤

خواهش میکنم عزیزم.... چند بار هی خوندم میگم یعنی چی چرا من نمی‌فهمم 😬جالب اینجاست استارتر هم باهات همدردی کرد😄 اون بیشتر گیجم میکرد😂😂😂😂