2777
2789
عنوان

مادر شوهرم!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست
مادرشوهره دیگه😁مگه میتونه حرف نزنه؟؟ من یبار اوایل عروسی خونشون غذا بردم برگشت بهم گفت ترسیدی اینج ...

😲😲😲😲این دیگه چه مدلشه؟؟

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😲😲😲😲این دیگه چه مدلشه؟؟

زبونش نیش ماره.پنج ساله ازش حرف میشنوم چقد بین من و شوهرم دعوا انداخت.تازه تازه دارم یاد میگیرم منم نیش بزنم😁😊بعد پنج سال☹

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیتونن چیزی نگن

شما هم در جوابش چیزی بگو.در جواب کسیکه با حرفش نیش میزنه باید چیزی گفت

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

آخه ی چیز دیگه هم که هست چون مادرشوهرم تنهاست و من عروس آخری ام هفته ای چند شب میریم خونش میخوابیم چون از تنهایی میترسه واسه همین خیلی پیش میاد که غذامو ببرم اونجا و هر بارم ی جوری میخواد بفهمونه که حالا همچینم غذاهات خوشمزه نیست از اینکه شوهرم غذاهامو دوست داره حرصش میگیره 

میخوام به شوهرم بگم دیگه پیش مادرش از غذاهام تعریف نکنه شاید بهتر بشه نظر شما چیه؟

لطفا برای سلامتی هدیه ای که تو وجودمه ی صلوات مهمونم کنید
ای عروس منتظری مادرشوهر یه چیز بگه ها 😂😂 دیگه دلمه اضاف نیومد من بخورم

چرا یازم هست بفرمایید خخخخ

شما هم در جوابش چیزی بگو.در جواب کسیکه با حرفش نیش میزنه باید چیزی گفت

دوست ندارن چیزی بگم که شوهرم ناراحت بشه

زبونش نیش ماره.پنج ساله ازش حرف میشنوم چقد بین من و شوهرم دعوا انداخت.تازه تازه دارم یاد میگیرم منم ...

هییییییی😔😔😔😔😔

دوست ندارن چیزی بگم که شوهرم ناراحت بشه

منم چهارسال فقط بخاطر اینکه شوهرم شاید ناراحت شه هیچی نگفتم عوضش میومدم به خودش گله میکردم دعوامون میشد رابطمون خراب میشد.الان قشنگ وقتی شوهرم نیست یه چیزی میگم واسه یه مدتش بسه 😊شماهم وقتی شوهرت نیست یه چیزی بگو بی احترامی‌نکنا یه چیز بگو که بدونه زبون داری.

منم چهارسال فقط بخاطر اینکه شوهرم شاید ناراحت شه هیچی نگفتم عوضش میومدم به خودش گله میکردم دعوامون م ...

پیشنهاد خوبیه

نبابا ناراحت نشو با پسرش خواسته ی شوخی بکنه فک نکنم منظوری داشته باشه

ای کاش منظوری نداشته باشه

پیشنهاد خوبیه

افرین ادم این چیزارو از بزرگترش یاد میگیره مادرشوهری که بزرگتری بلد نیست و عروس کم سنشو با زبونش اذیت میکنه باید اذیت شه😊جلوی شوهرت هیچی نگو.بعدا بگو.من انقد یه جوری ام میترسم دل کسیو بشکونم یا از حرفم ناراحت شه یا از دورویی متنفرم ولی خب همه این چیزارو مادرشوهرم یادم داده میخوام رو خودش پیاده کنم😁

افرین ادم این چیزارو از بزرگترش یاد میگیره مادرشوهری که بزرگتری بلد نیست و عروس کم سنشو با زبونش اذی ...

مامان من ٣۰ساله داره تحمل میکنه و چیزی به مادربزرگم نمیگه منم از مامانم یاد گرفتم دیگه