2777
2789
عنوان

روز دحوالارض

318 بازدید | 17 پست

امروز روز بزرگیه کسی حاجتی نداره که بخواد من به نیابتش ختم یاچله ای و بخونم 😔

شاید انشالله هم شما به یمن این روز بزرگ حاجت رواشدین هم یه گره از مشکل من وبازکردین😓

هزینشم تا حدامکان باهاتون راه میام که انشالله راضی باشین

ختم قران

چله یس

چله زیارت عاشورا

چله رحمن

رحمن و یس

ختم انعام

۱۰۰۰صلوت

چله واقعه برای رزق

ختم۱۰۰تاتوحید برای حاجت

نمازقضای میت هرروزش

التماس دعا

خ.اسید درخواست دوستی بدین و هزینه پیشنهادی خودتونو بگین

ختم قران و چله و نمازقضای میت انجام میدم التماس دعا یادمون باشه دعا درحق همدیگه زودتر مستجاب میشه انشالله نفسم براتون حق باشه
یعنی امروز حاجت میده خدا

اره خیلی 

سوره شمس و امروز زیاد بخون

ختم قران و چله و نمازقضای میت انجام میدم التماس دعا یادمون باشه دعا درحق همدیگه زودتر مستجاب میشه انشالله نفسم براتون حق باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ختم صلوات چقدر هزینه داره؟؟ ۱۲ هزار تا

درخواست مو قبول کن فدات تابگم

فقط برای حاجتم  دعا کن لطفا😭😭😭

یاجوادالائمه زیاد بگو

نداره مرادت برسونه انشالله

برای مشکل منم دعاکن

واسه ختم صلوات چقدر هزینه داره؟؟ ۱۲ هزار تا

عزیزم من براهر۱۰۰۰صلوات۱۰۰۰۰میگیرم حالا خودت بگو چقد برات مقدوره؟؟؟؟

تو گوگل هم بزنی همین قیمت میاد بازم اگه پیشنهادی داری بگو گلم

ببخشید دحوالارض یعنی چی؟

https://hawzah.net/fa/Occation/View/42722/روز-دحو-الارض

عزیزم من براهر۱۰۰۰صلوات۱۰۰۰۰میگیرم حالا خودت بگو چقد برات مقدوره؟؟؟؟ تو گوگل هم بزنی همین قیمت میاد ...

یعنی 12000 تا میشه 120000 تومن؟تو  دیگه کی هستی!یعنی هر صلواتی که 5 ثانیه طول بکشه در ساعت 720 تا صلوات می فرستی! یعنی در عرض 17 ساعت 120000 تومان حق الزحمه میخوای!!! به نظر خودت بهتر نیست بری یک هنری یادبگیری خیاطی چیزی....ثوابشم بیشتره گلم

استارتر ببین اینجا کسی چله نمیگیره پنج تومن جور کن برو یک کیلو سبزی بخر کوکو‌ سبزی درست کن 

یا اصلا حبوبات هرچی داری خیس کن دوساعت بعد بریز زود پز دو ساعتم بپزه آبش رو بکش سه چهارتا تخم مرغ هرچقدر داری بزن بهش کتلتش کن

به مامان ایناتم زنگ بزن بگو سر راه نون بخرن یکم ترشی هم بگو برات بیاره اگه نداری

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
دقیقا....

هم اسم خواهرشوهرمی😍

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
یعنی 12000 تا میشه 120000 تومن؟تو  دیگه کی هستی!یعنی هر صلواتی که 5 ثانیه طول بکشه در ساعت 720 ...

سرخود قیمت ندادم گلم