2777
2789
عنوان

شوهر عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیلی همین الانم مامانم بیداره میگه مثل کوه پشتتیم

چی بگم والا..اگه میبینی بدردت نمیخوره اخلاقشودرس نمیکنه اون موقع یه تصمیم جدی بگیر.باخودش حرف بزن.من خیلی ازطلاق ترسوواهمه دارم اخه  طلاق عرش خدارومیلرزونه..

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

عزیزم مشاوره فایده نداره

برادرشوهرمم هزاربار بزور بردن مشاوره، الکی اونجا چشم چشم میگه، بعد ک پاشو از مرکز مشاوره گذاشت بیرون همون آشه و همون کاسه. از همه هم شوخ‌تره و هرکی اینو می‌بینه میگه وای خوش بحال هرکسی ک با این زندگی میکنه، هرگز پیر نمیشه از بس شوخ‌طبع و بامزه‌ست و حرفاش کرکر خنده‌ست...   ولی خدانکنه عصبی بشه، حتی مادرشم نمیشناسه، هرچی از دهنش بیرون بیاد میگه 🙁

توروخدا خودتو بدبخت نکن... من با چشم خودم دارم می‌بینم اینجور آدما رو... همه میگفتن این زن بگیره درست میشه، زن گرفت درست نشد!! گفتن بچه‌دار بشن درست میشه، بچه‌دار هم شدن ولی درست نشد ک نشد...

استارتر مثل هميم يه دوس پسر عصبي دارم و شكاك  باور كن نميشه باهاشون كنار اومد 😞😭

حالاخوبه براشمادوس پسره الانم میتونی باش کات کنی یاحداقل جلوترنری اینا یه لول بالاترهستن ولی خدایی بامرد عصبیوشکاک زندگی سخته😣

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
گلم، ی چیز بهت بگم من ی برادرشوهر دارم دقیقاً همینطوریه ک گفتی. اول فک کردم زنشی ک تاپیک زدی 😂 بر ...

دقیقا همینایی  ک گفتی توشه. همش الکی مسدودم میکنه

قبلانم زن داشته ۲۰روزه طلاق داده زنشو وای خدا دقیقا چیزایی ک گفتی رو داره 

عزیزم مشاوره فایده نداره برادرشوهرمم هزاربار بزور بردن مشاوره، الکی اونجا چشم چشم میگه، بعد ک پاشو ...

انگار داری درباره شوهرم حرف میزنی خوده خودشه یبارم جلو مادرش انقد بد عصبی شد هر چی از دهنش در اومد ب من و‌مامانش گفت بعد۱۰دقیقه شروع کرد شوخی کردن اما چه فایده داغونم کرد با رفتاراش

دقیقا همینایی  ک گفتی توشه. همش الکی مسدودم میکنه قبلانم زن داشته ۲۰روزه طلاق داده زنشو وای خد ...

واااای خب پس دیگه منتظر چی هستی عزیزم 😃

هرچه زودتر تمومش کن این قضیه رو.

فقط ی کاری نکن ک ب دعوا کشیده بشه‌ها...

ب خونوادت بگو ک ب خونوادش بگه ک میخواید طلاق بگیرید چون آینده‌ی خوبی نداره زندگی با این مرد... خیلی جدی پیش برو و جدا شو ازش.

واااای خب پس دیگه منتظر چی هستی عزیزم 😃 هرچه زودتر تمومش کن این قضیه رو. فقط ی کاری نکن ک ب دعوا ...

مریضم کرد اخرین بار هم بدون اینکه بهش چیزی بکم گفت پدر سگ

انگار داری درباره شوهرم حرف میزنی خوده خودشه یبارم جلو مادرش انقد بد عصبی شد هر چی از دهنش در اومد ب ...

وای آفرین عزیزم... دقیقاً همینطوره... اون لحظه ک از کوره درمیره خون جلو چشاشو میگیره و هیچی نمیذاره واسه طرف. البته روش باز شده بود  زن اولشو خیلی کتک میزد...

میگم ک منم اول فک کردم تو زن برادرشوهرمی 😂 بعد ک گفتی باکره‌ای دیدم نه جاریم نیستی 😃 چون این جاری جدیده‌م بچه ۸ ساله داره.

مریضم کرد اخرین بار هم بدون اینکه بهش چیزی بکم گفت پدر سگ

هه 😕 فهم و شعور ندارن دیگه...

برادرشوهرمم همینطوریه. این زن جدیدشو آورده بود خونه مادرشوهرم اینا. همه دورهم جمع بودیم، از بزرگ تا کوچیک، پیش اینهمه آدم بهش فحشای رکیک میده ( هم شوخی هم جدی).

بخدا ماها همه از خجالت آب شدیم...

هه 😕 فهم و شعور ندارن دیگه... برادرشوهرمم همینطوریه. این زن جدیدشو آورده بود خونه مادرشوهرم اینا. ...

خیلی پسره خوبیه و خیلی دوسداره کارایی کنه خوشحالت کنه اما حیف تعادل روانی نداره و بلد نیس زندگی کنه

خیلی پسره خوبیه و خیلی دوسداره کارایی کنه خوشحالت کنه اما حیف تعادل روانی نداره و بلد نیس زندگی کنه

آره عزیزم میدونم 😃 دقیقاً انگار داری از برادرشوهرم حرف میزنی‌...

برادرشوهرمم خیلی محبت میکنه و سعی میکنه همه رو راضی نگه‌داره. مثلاً زنش ساعت ۳شب از خواب بیدارش میکرد میگفت هوس چیپس و پفک کردم، پامیشد ماشینو روشن میکرد میرفت ی عالمه هله هوله میخرید میاورد خونه!! یا هرهفته جمعه‌ها میرفت کله‌پاچه میخرید برا زن و بچه‌ش. اینا رو می‌برد بیرون کلی پول خرج میکرد تا بهشون خوش بگذره. ولی چ فایده ک این اخلاقاش پایدار نبود و تعادل نداشت ☹