2777
2789
عنوان

شنیدین چجوری بچه رو دزدین? وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 60 پست
خدا ازش نگذره چه دردی بدتر از اینکه بچتو از دستت بگیرن

بچه آدم بمیره باز میتونی بری سر قبرش گریه کنی اما وقتی میدزدن تا اخر عمرت چشمت به راهه مرگ تدریجی

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

یکی از آشناهای ما دکتر همین بیمارستانه.خانومش تعریف میکرد که یه پسر و دوتا دختر تازه بدنیا اومده بودن و تو اون اتاق بودن.اومده پسره رو برداشته و سریع  رفته بیرون.میگفت بعدش تو بیمارستان محشر به پا شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان سجاده احتمالا. یدونه دولتی داره فقط

صمدپور نوشته تامین اجتماعی شهریار. 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
من موقع زایمانم هروقت میخواستن بچرو ببرن معاینه خواهرمم باهاشون میرفت تو بغل خواهرم میموند بالای سرش ...

خداروشکر تو شهر ما بچه یه لحظه ام از مادر جدا نمیشه. موقع معاینه ام دکتر اطفال میاد کنار تخت مادر معاینه میکنه بچه رو

من نشسم ساعت ها گریه کردم برا این موضوع 

من عق ميزدم😖😖

خدالعنتشون كنه رابطه نامشروع برقرار ميكنن بعدشم سقطش ميكنن كسى نيست بگه احمق ازدواج كن فساد نكن بعدشم يه بسته كان.دوم بخر نكبت اينجورى گند نزن عوضى😤

من بیمارستان صارم زایمان کردم قبلش انقدر تبلیغ میکردن که بچه به محض تولد باید با مادر تماس داشته باشه و...

بعد سزارین یه لحظه از روی ماسک بچه رو فقط دیدم بعدش بردن که بردن 

چند ساعت نمیدونم گذشت مادرم رفته بود دیده بود تواتاق نوزادا هیچ بچه ای نیست جز یه نوزاد اون ته اتق حدس زده بود بچه من باشه بعد که اوردنش گفت همونه احمق ها اصلا انگار یادشون رفته بود بچه منو بیارن دلم از کاراشون کبابه دیگه خدا به داد بیمارستان دولتیش برسه معلوم نیست کدوم گوری بودن!!!!

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬