2777
2789
عنوان

شنیدین چجوری بچه رو دزدین? وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم خدا میدونه بچه رو چکارش کردن مادرش چه حالی داره😢

بچه به احتمال زیاد دست ادمای خوبیه. معلومه فروختن به زوج های نابارور. بیچاره مادرش . پدر بچه هم کارگرِ . دستشون به جایی بند نیست

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
یکی بچه شو میندازه آشغالی یکی بچه دار نمیشه یکی دزدی بچه میکنه  چه خبره خدااا

يه مستند ديدم تو تهران يه خيابون بود بچه هايى ك نميخواستن رو غيرقانونى سقط ميكردن جنين رو مينداختن تو جوب😞

خب این کجاش لباس پرستاره

لباس پرستارا تو شهر ماهم همین رنگیه. سرمه ای.

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
زنکه ی آل.دسش بشکنه دل مادرو خون کرد 

خون به جیگر بشه الهی

اسم بیمارستان چیه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...