[QUOTE=98774654]خیلی ممنون گلم ۱۴تا صلوات به نیتتون میفرستم گلم و یه نادعلی هم براتون میخونم انشاءالله این دوران ...[/QUOحدیث میگه آیه الکرسی بهترین ایه قرانه براش خوندم..انشالله زود بچش دنیا بیاد..خودشو بچش بیان پیشتون..من بارداری اولم بدجور سخت بود..بازم باردارم..التماس دعا از همه دارم..
هرکس میخواد حضرت محمد ص اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
سلام عزیزم بله خداروشکر ساعت نه شب دنیا اومد مرسی گلم 😘
خب مبارک باشه گلم انشالله صحیح و سالم زیر سایه پدرمادرش بزرگ بشه برا تو دلی منم دعا کن سالم بیاد بغلم
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن