2777
2789
عنوان

بحث خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 65 پست

روی خودت کار کن عزیزم 

بشین بدون تعصب حرفایی که بقیه تو ناراحتی در مورد اخلاقت میزنن بنویس بعد مقالات روانشناسی در مورد اون مواردو سرچ کن بخون 

اصلا نزار فشار یا قندت بیفته عصبی و غیرقابل کنترل میشی

فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی تمرین ارامش کن اگه میتونی یوگا کار کن من سه چهار سال پیش واقعا یه زن روانی شده بودم با جیغهای بنفش و عصبی 

الان هرکی میخاد یک ادم اروم و صبورو مثال بزنه اسم منو میاره

تو هم میتونی

اره نبوده برای فرار از خانوادم ازدواج کردم الان میتونی کمکم کنی یا فقد میخای ناراحتم کنی 

شوخی کردم قصدناراحت کردنتونداشتم 

یکم توزندگیت صبورباش جنبه داشته باش بگوبخندشادباش ولذت ببراززندگیت چراباهرقهری بری خونه پدرت مگه ازخونه پدرت فرارنکردی تاراحت باشی پس قدرزندگیتوبدون قدرشوهرتوبدون میدونو خالی نکن واسه شوهرت عادی وبی تفاوت میشه نسبت بهت

شوخی کردتوهم باخنده وشوخی جوابشوبده زندگی رو الکی به کام خودت تلخ نکن بخدا ارزش نداره پشیمون میشی دوست عزیزم

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😶🙄 بی انصاف 

رفتارتو درست کن عزیز من این بچه بازیا رو مردا یبار. دوبار. سه بار تحمل میکنن  دیگه شورشو درنیار 

شوهر من بیرون میریم رستوران خرید ... انقدر شوخی میکنه با من گاهی کنترل خندمو دیگه ندارم 

چندبار اطرافیانمونو هم به خنده انداخته

شاد باش. خوب بود شوهرت بداخلاق بود و غر غرو؟؟؟  هر وقتم ناز میخوای کنی از خونت تکون نخور بعد که دوباره مجبور میشی برگردی یه احساس  سبک شدن نداری؟؟  سبک نه از اون لحاظا از اون لحاظ

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
عزیزدلم شوخی میکنه دیگه.بی احترامی هم که تو شوخیش نبوده،من اینجور مواقع پایه م با شوهرم یکی ایشون می ...

آفرین بشما درستش همینه 

روی خودت کار کن عزیزم  بشین بدون تعصب حرفایی که بقیه تو ناراحتی در مورد اخلاقت میزنن بنویس بعد ...

مرسی عزیزم چشم اینکارو میکنم . ولی هی میگه برو خونه بابات اخه ما یکسالم نیس ازدواج کردیم بخاطر همین واقن ناراحت میشم 

عزیزدلم شوخی میکنه دیگه.بی احترامی هم که تو شوخیش نبوده،من اینجور مواقع پایه م با شوهرم یکی ایشون می ...

خب خیلی بهش میگم . ینی منم هی جواب شوخیاشو بدم 😔 فک کنم زیادی مغرورم 

شوخی کردم قصدناراحت کردنتونداشتم  یکم توزندگیت صبورباش جنبه داشته باش بگوبخندشادباش ولذت ببراز ...

ممنونم حالا ک نظراتو خوندم فهمیدم اشتباه منه بیشتر رو خودم کار میکنم چون زندگیمم دوست دارم ❤

ممنونم حالا ک نظراتو خوندم فهمیدم اشتباه منه بیشتر رو خودم کار میکنم چون زندگیمم دوست دارم ❤

خواهش میکنم 

آفرین تصمیم درستی گرفتی 😍😍😍😍

رفتارتو درست کن عزیز من این بچه بازیا رو مردا یبار. دوبار. سه بار تحمل میکنن  دیگه شورشو درنیار ...

چرا همینطور . ممنون راهنماییت . واقن باید رو خودم کار کنم 

خب خیلی بهش میگم . ینی منم هی جواب شوخیاشو بدم 😔 فک کنم زیادی مغرورم 

اگر شوخیاش بجا هست شمام باهاش شوخی کن،اصلا شاید قصدش همینه.اما وقتایی که احیانا از حد میگذرونه و شوخی ناجور میکنه همین که عکس العمل ندی و سکوت کنی خودش متوجه میشه خوشت نیومده تکرار نمیکنه.یعنی واسه شوخیای بامزه همراهیش کن و واسه شوخیای بد،نه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
اگر شوخیاش بجا هست شمام باهاش شوخی کن،اصلا شاید قصدش همینه.اما وقتایی که احیانا از حد میگذرونه و شوخ ...

الان گفت دیگه تو خونه نبینمت الان برم یا بمونم چیکار کنم 😓

الان گفت دیگه تو خونه نبینمت الان برم یا بمونم چیکار کنم 😓

شوخی کرد یا جدی گفت؟

اگر شوخیه که بهش بگو برو بابا!!!

ولی اگر جدی گفته بگو من جام خوبه شما بفرما بیرون

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...