2777
2789

بروجرد تولرستانه

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرجند مرکز خراسان جنوبیه

بجنورد مرکز خراسان شمالیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی

بجنورد خراسان شمالی

فکر کنم البته

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

بروجن مال چهار محاله

بروجرد لرستان

بیرجندوبجنوردم  سمتم مشهده

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂

بروجن توی چهار محال بختیاری

بروجرد لرستان

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
بروجرد لرستان بیرجند خراسان جنوبی بروجن اصفهان بجنورد به سمت گرگان

بروجن چهارمحاله

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!