بچه ها من چی کار کنم وقتی رمانی میخونم که بد تموم میشه حالم خراب میشه شما هم اینجورید
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
برو سراغ داستان هایی مژگان زارع انتشارات شادان یه دونه مجازی داره قتل کیارش عالیه
مرسی عزیزم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من چند سال پیش اینطوری بودم ولی خیلی وقته رمان خوندنو گذاشتم کنار،فکرم خیلی مشغول میشد
آره منم .اگه ترک کنم فکر کنم راحت تر میشم
منم عاشق رمان خوندم رمان یک اس ام اس رو خوندم فقط گریه میکردم
من نصف و نیم خوندم ولش کردم
سرچ کنین اسمشون رو سید طاها ایمانی، رمانهاشون رو من خوندم چنسال پیش خیلی بهتر از این رمانهای عاشقانه معمولیه.فقط چنتا رمان دارن چون شهید شدن کمه تعدادش ولی تاثیر گذارن بنظرم.