2777
2789
عنوان

کیا اینجورین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 32 پست
منم این عادتو دارم هر مجلسی که دعوت بشم باید یه چیزایی بخرم حتی فامیل خیلی دور مثلا یا لبای جدید یا ...

😁😁😁😁 درک میکنم 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

ن من فقط عروسیه آبجی و داداش لباس میخریدم مجردی الانم ک ازدواج کردم فعلا عروسی خاصی دعوت نشدیم فامیل دور و آشنا بوده ک با لباسایی ک ندیدن سر کردم😊

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی داره عروسی کی باشه ..عروسی درجه یکا بله لباس جدید میخرم ولی اقوام دور لباس قدیمی یا یه لباس سب ...

من کلا برام فرقی نداره😐😂

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

خونه بابام اینجوری بودم مثلا توی سه ماه پشت سر هم روسری میپوشیدم هیچکدوم از روسریام تکراری نبود و همه مارک ازبس ولخرج بودم بیرون رفتنی با دوستام همه مهمون من بودن اتفاقا دیروز دوستم داشت برا مامانم میگفت از دعوت کردنام میبردمشون رستوران عشق و حال همه ب خرج خودم لباسام همه جدید از وقتی ازدواج کردم یعنی این دوسال فقط یکی یا دوتا مانتو خریدم ک بیشتر از ۱۰۰ هزار تومان نشده!!!!

بنظرتون عجیب نیست ؟ 😑😐برای خودم عجیبه چطور طاقت اوردم 

خونه بابام اینجوری بودم مثلا توی سه ماه پشت سر هم روسری میپوشیدم هیچکدوم از روسریام تکراری نبود و هم ...

😐من توفکردوستاتم چ حالی کردن

فک میکردم من فقط اینطوریم😂حالا وقتی لباس قدیمی میپوشم چون بعد مدتها پوشیدم حس اینکه لباس نو خریدم ب ...

نه عزیز خیالت راحت منم هستم😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
فک میکردم من فقط اینطوریم😂حالا وقتی لباس قدیمی میپوشم چون بعد مدتها پوشیدم حس اینکه لباس نو خریدم ب ...

مامان من امسال از تو چمدونش لباس نامزدیشو آورد پایین یه لمه خیلی خوشگل و خوشرنگ،برای جشن عقد پسر داییم پوشید،همه فکر میکردن تازه خریده😍😍فکر کن بعد ۳۰ سال دوباره لباسش اومده رو مد😅

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
😐من توفکردوستاتم چ حالی کردن

😂اره اخه اوضاع مالی باباهای اونا خیلی خوب نبود مخصوصا یکیشون مثل خواهر پشتشون بودم و پشتم بودن تازه برای ازدواجش جهاز نمیتونن تهیه کنن بهش قول دادم اگر ازدواج کنه خودم همه طلاهامو بفروشم براش جهیزیه تهیه کنم😊😍

استارتر عذر میخوام اینجا میگم.نیاز به راهنمایی دارم. نمیخواستم تاپیک بزنم.خیلی ناراحتم.چند روزه گذشت ...

ترس نداره ک اگه باش راحتی صمیمی اگه نیستی خیلی رسمی ازش درخواست کن و بگو چندوقتیه ک وضع مالی خوب نیست ومام نیاز داریم اگرمیشه زودتر حقوق همسرم رو بریزید 😐

وااای😂😂😂😂چقدرر جالب ....👌👌👌

آره به خدا خودمون کف کرده بودیم فقط یه کم جینگیل مستون داشت که اونارو ازش جدا کردعاااالی شد😅😅شوهرمم همش قربون صدقش میرفت میگفت دختر چرا ندارد نشان از مادر یاد بگیر🤣🤣

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔