2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جزء ۹ رو برمیدارم .. التماس دعا 

گاهی قوی ترین آدم ها هنگام صبح ؛                   همان هایی هستند که تمام شب را گریه کرده اند💜       لطفا برای برآورده شدن حاجتم ؛                        صلوات بفرستین ؛ حتی یه دونه💚

6 و ۷ رو من میخونم.

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      

دوستان عزیز کسی گروه قرآنی در سروش سراغ نداره؟ 

نسبت به أباعبداللّه الحسین علیه السلام بی تفاوت نباشیم،خدا بی تفاوت نیست ! نسبت به أباعبداللّه الحسین علیه السلامحساس باشیم ، خدا از امام حسین نمیگذرد تو هم نگذر! از کنار امام حسین علیه السلام ساده عبور نکنید ، صحرای محشر هیچکس ساده عبور نخواهد کرد.🔅
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز