2777
2789
عنوان

نیلی و پویان

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 27 پست
پول میگیرن اینکترارو کننن دیگه خواهر من صبوری فرق داره تا توهین کردن بهت و ساکت موندن

واقعا پویان خیلی مایه داره موندم این سایتش چطووور انقدر جلووومیره

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢
سلام بانو سرخ ، وا چه پولی از کی میگیرن؟

از سایت قمار عزیزممم سلامم تبلیغ سایت اینطوریه شما یک ملیون پول میریزی میگه ک مثلا امروز استقلال ۳تا گل میزنه به سپاهان برنده میشی ۲تومن بهت میدن اگه بازی واقعن ببره استقلال ولی اگه ببازی ۲تومنت از بی میره اون ۱تومنم از حسابت کم میشه قمار دیگه گلم

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا پویان خیلی مایه داره موندم این سایتش چطووور انقدر جلووومیره

گفتم تو کامنتا من یبار شرکت کردم ۲۰۰ تومنم شد ۵۰۰ بعد یهو ازبین رفت کلن بدردنمیخوره

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
از سایت قمار عزیزممم سلامم تبلیغ سایت اینطوریه شما یک ملیون پول میریزی میگه ک مثلا امروز استقلال ۳تا ...

برادرشوهرم تویکی ازهمین سایت ها ۳۰میلیون باخت،طبق گفته خودش ب شوهرم،البته گف ب کسی نگی،من اتفاقی توگوشی شوهرم دیدم😁

برادرشوهرم تویکی ازهمین سایت ها ۳۰تومن باخت،طبق گفته خودش ب شوهرم،البته گف ب کسی نگی،من اتفاقی توگوش ...

میگم ک مال مردم خورن

احساس میکنم خارج از فیلم اصلا باهم خوب نیستن.همش نقش بازی میکنن

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟