2777
2789

بخدا خیلی سختی کشیدم ... ۳سال کار میکنم پولشو بهم  نمیداد... فقط حمالی میکردم... پول توجیبی هم نمیداد... فقط خیلی دوستم داره همین. .. هیچکاره دیگه ای نمیکنه... این دعوای اخیرم ک گفت من میشینم ک تو بری فقط.. همین حالا زنگ بزن بیان ببرنت

عاشق نی نی ام اما مشکلات زیاده برای حل مشکلم صلوات بفرستید لطفا
ینی بارداری😬

خاک عالم

نمیدونم😭😭

تا فردا که بیبی چک بزارم دق میکنم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم استارتر تصمیمات خودش رو گرفته و با خانواده هماهنگ کرده 

فقط میخواد تو حاشیه نظر همه رو هم بدونه 

نکن اینکارو عزیزم فکر مارو هم درگیر نکت

🍃هرکجاهستم باشم آسمان مال من است🍃
واااااااااااا بگو زندگی من من خودم بهتر میفهم و میدونم ممنون بابت پزیرایتون ولی من برمیگردم یه ماچم ...

اخه میترسم.... هیییچ تضمینی نیس درست بشه... اگه باز دعوامون شد با چه رویی برگردم و توقع داشته باشم پشتم باشن؟

مامان بابام هم میگن تابا بزرگ ترش نیاد عذر خواهی نمیزاریم بریم.... الان چطور بهشون بگم خدافظ من رفتم ...

اسی خیلی بچه ای این زندگی نی ک شوهرتک خورد کنی بخاطر خانوادت پس فردا همین خانوادت ت سرت میزنن پشیمون میشی دوستت داره بدیخت نمیفهمی خیلی ببخشید شاید لیاقت عشقشو نداری بزه معتاد بشه خوبه یا بزه سمت زن دیگه ای راحت میشی پاشو بهش ی اس بده بگو میخوام ت بغلت اروم شم بیا دنبالن بقران ک میاد پاشوو برو انقد بچه نباش تا تقی ب توقط میخوره خاتوادتو خبر کنی اه

فکر کنم استارتر تصمیمات خودش رو گرفته و با خانواده هماهنگ کرده  فقط میخواد تو حاشیه نظر همه رو ...

به پهلو شکسته حضرت زهرا نمیدونم چکار کنم... نه راه پس دارم و ن پیش... خیلی دوسش دآرم... اما خیلی خوردم کرده

اخه میترسم.... هیییچ تضمینی نیس درست بشه... اگه باز دعوامون شد با چه رویی برگردم و توقع داشته باشم پ ...

عزیزم اخلاقتو درست کن 

زندگی شیرین بساز 

رفتار و برخورد زن واقعا مهمه تو زندگی 

میتونه مرد رو اونجور که میخواد بسازه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

از ته دلم واقعا ازته دلم از خدا میخوام که زندگیتون درست بشه و غرور و دخالتای خونواده هردوتون نباشه ،، چون زندگی شما ارزش جدایی ندارع ایشالله به حق بزرگی امام زمان و امام حسین مشکلتون حل بشه ❤

در جهــان هستـے ،دقیقا همونجـا ڪہ نشستے :یادبگیـر و با اینـ عقیدهـ رشد و تلقے کنـ کـہ *انســــــــان* واقعے باشے ،انسان واقعے بودنـ بہ اینـ معنا نیستــ ڪہ چـادر مشکے سر کنے ،تسبیحـ بگیرے دستتـ و توجامعہ خودتو بہ دیگرانـ اثباتـ کنے ، سحر و شامـ درپیشگاہ الله خمـ و راستـ بشے درصورتے ڪہ معانیشو مورد توجہ قرار ندادے و درڪش براتـ سخت باشہ •••• انسانـ واقعے یعنے :اینقد وجدانـ داشتہ باشے تادلیو نشکنے ، غیبتـ همـ جنستو نکنے ، تهمتـ ناروا نزنے ، قضاوتـ بیجا نکنے ، شبانہ روز زندگیتو بہ دخالتـ درزندگے دیگران نگذرونے ،  زشت روی ، خوشگل روی ،کوتاه و بلندے ، ثروتمند، فقیرے را دیدے بہ تمسخر نگیرے ، دل مظلومیو شاد کنے ،باطنـ و ظاهرتـ یکے باشہ ، کار خیرے میکنے همجا جـــار نزنے ، بخششـ اونمـ بخاطر خدا داشتہ باۺے ، حسدورزے نکنے، بخاطر حرفـ مردمـ زندگے نکنے و....خلاصہ شبـ کہ سرتو میزارے روے بالشتـ راضے باشے ازخودتو وجدانتـ √آره انسانـ واقعے بودنـ یعنے خــدا ازتـ راضے باشہ و خنده رو بہ لباے امامـ زمانمونـ بیارے ❤❤❤

استاتر ببین کدوم راه راه برگشت داره برات

اگ بری و پشیمون شدی از برگشتنت سختته برگردی خونه پدریت؟؟؟؟

اگ نری و از دستش بدی و پشیمون شدی از اینکه از دستش دادی میتونی دوباره بدستش بیاری؟؟؟

من بودم میرفتم چون الان بد و بدترم ک باشن بدتره نرفتنست

پس برو

اگه تو ۳ ساله کار میکنی من ۱۰ ساله دارم شبکاری میدم تو بیمارستان.پرستارم عاشق کارمم هستم دیگه منتی ندارم بذارم .پولمم باید تو خونه خرج کنم اگه شوهرم نمیذاشت برم سرکار و میگفت باید تو خونه باشی و به بچه ها برسی که منم حقوقی نداشتم .پس تو پولم سهیمه

حقوقمم دو برابر شوهرمه .هم قسط میدم هم خرج خونه .باید هر روز منت بذارم؟

مشکل داری نرو سرکار خب عزیزم 

این وسط تقصیر مادر پدرت هم هست

والا پدر مادر من بودن عمرا با مامور میومدن جلو در که منو ببرن انقدر با ابرو هستن

۸ سال زندگی مشترک دارم تا حالا قهر و... نرفتم 

رازش هم اینه دعوا رو اصصصصلا به خانواده نکشیدیم حتی تو سختترین مشکلات و بین خودمون حل کردیم

چرا پای پدر مادرها رو میکشید وسط

چرا مادرت باید بدو بدو با مامور بیاد و بعدشم زنگ بزنه مادرشوهرت که شناسنامه دخترمو بدید 

اتیش بیار معرکه میشن خانواده ها 

وقتی دلت اروم نیس دلت تنگ میشه اونجا انگار تو قفسی بدون اشتباه اومدی جات اونجا نیس

زندگی زیباست چشمی باز کن  
منم    تازه دکمه هاشم بازه هی پا میشه راه میره دس میکنه تو موهاش .فیلمم خودتون زیاد میبین ...

مشت میزنه تودیوارسرشوتکیه میده پشت دستش میگه چرابامن اینکاروکردی چراا 

نی نی سایتم نی نی سایت قدیم 😊😀
اخه میترسم.... هیییچ تضمینی نیس درست بشه... اگه باز دعوامون شد با چه رویی برگردم و توقع داشته باشم پ ...

تصمیمت و گرفتی و میخوای جدا بشی . صلاحتو بهتر میدونی . دهنمون کف کرد ابجی اینقد گفتیم برگرد برنمیگردیم نگرد چرل وختی تصمیم ی چی دیگس فکر مردمم درگیر خودت میکنی

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤