2789
داداشم توبازارکار میکنه.میگه بیا اینجا طلا بگیر.اجرتاش خیلی مناسبه.وگرنه خراسون بهم نزدیکتره.حالا یه ...

انشالله طلای خوشگل و با اجرت کم بخری عزیزم ❤

پیشاپیش مبارکه ❤

طلا خریدن حس خوبی داره برای خانوما

مواقعی که نت ملی میشه نی نی سایت رو سرچ میکنم میام اینجا

والا خونه من خراسان نیست فقط برای خرید رفتم اونجا فکر کنم متری هفت یا هشت باشه بازم میگم دقیق نمیدون ...

مرسی عزیزم.فکرکردم اونجایی.تودیوار جدیدا قیمت خونه ها رو برداشتن.متری هفت یاهشت باشه میشه یه خونه نقلی خرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انشالله طلای خوشگل و با اجرت کم بخری عزیزم ❤ پیشاپیش مبارکه ❤ طلا خریدن حس خوبی داره برای خانوما

مرسییی گلم.آره واقعا من سرخونه همه طلاهامو فروختم باقیمت پایین.اینم که قطره قطره جمع کردم درسته بازم برای سرمایس ولی خیلی ذوق دارم

مرسییی گلم.آره واقعا من سرخونه همه طلاهامو فروختم باقیمت پایین.اینم که قطره قطره جمع کردم درسته بازم ...

منم برای خونه فروختم حتی گوشوارمم فروختم یک هفتس گوشواره خریدم گوشم زخم شده بود تازه داره خوب میشه همش میگم لعنت به فقر

منم برای خونه فروختم حتی گوشوارمم فروختم یک هفتس گوشواره خریدم گوشم زخم شده بود تازه داره خوب میشه ه ...

خونت هم مبارکه.آره منم با خون دل خریدم .واقعا لعنت به فقر.میشه بدونم کجا خریدی متری چندتومن؟من میخوام ازقیامدشت برم.اصلا ازمحیط اینجا خوشم نمیاد

خونت هم مبارکه.آره منم با خون دل خریدم .واقعا لعنت به فقر.میشه بدونم کجا خریدی متری چندتومن؟من میخوا ...

ممنون عزیزم 

من از تو پایین ترم 🤣🤣🤣🤣بیا حدس بزن