همافر مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 2160 عنوان لاغری من | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 53 پست ۸۵ بودم شدم ۶۸ 1398/05/05 | 00:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maygol عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 31558 مگه ۶۳زیاده.قدت چند 157 https://harfeto.timefriend.net/17332544610834
همافر مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 2160 ۲ تا زایمان پشت هم داشتم، پسرم ۴ دخترم ۲، بعد دخترم ۸۵ شدم، اواخر شیردهی هستم ، ی رژیم معمولی از نت کپی کردم شبیهه اون خوردم، فقط چون شیر میدادم روزی ۲ تا لیوان شیرم خوردم
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1336 خیلی لاغر بودم ۶ماه خوردم الان هم صورتم هم اندامم خیلی پر وخوب شده چقدر میخوردی هر روز؟ غذا رو هم زیاد کردی؟ رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
bahar13 عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2665 ۲ تا زایمان پشت هم داشتم، پسرم ۴ دخترم ۲، بعد دخترم ۸۵ شدم، اواخر شیردهی هستم ، ی رژیم معمولی از نت ... من قدم ۱۵۷ وزنم ۷۵ منم از فردا میخام رژیم بگیرم وزن اولیه=74/500 70/500 ۶۷/400 ۶۸/600
همافر مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 2160 من قدم ۱۶۸، اصلا بهم نمیومد ۸۵ باشما، ولی خودمو ک نمیتونستم گول بزنم، عروسی هم در پیش داریم آبانه،
saraiimaman عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 236 چقدر میخوردی هر روز؟ غذا رو هم زیاد کردی؟ ۲قاشق روز ۲تا شب بعداز ۶ماه عالی شد ..البته باید خوب تکونش بدی حل بشه
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1336 ۲قاشق روز ۲تا شب بعداز ۶ماه عالی شد ..البته باید خوب تکونش بدی حل بشه منم دارم میخورم فقط ب نظرت حتما باید غذا رو هم بیشتر کرد یا فقط همین جواب میده؟ رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
همافر مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 2160 من قدم ۱۵۷ وزنم ۷۵ منم از فردا میخام رژیم بگیرم رژیم فقط حذف کامل شیرینی و دسر و چای شیرین و شکلات، ی شیرینی خشک، اندازه ی کفگیر برنج یا ی رون مرغ کالری داره، تازه آخرم گشنه ای
saraiimaman عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 236 منم دارم میخورم فقط ب نظرت حتما باید غذا رو هم بیشتر کرد یا فقط همین جواب میده؟ من غذام خوبه ..شما چه مارکی میخوری
reyhane22 عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 9743 خانمی این رژیم ک میگی چطوریه؟ من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین
bahar13 عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 2665 رژیم فقط حذف کامل شیرینی و دسر و چای شیرین و شکلات، ی شیرینی خشک، اندازه ی کفگیر برنج یا ی رون مرغ ک ... خوب تو چجور کم کردی یعنی غذات همین بود وزن اولیه=74/500 70/500 ۶۷/400 ۶۸/600
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1336 من غذام خوبه ..شما چه مارکی میخوری آپتامیل یک چند کیلو چاق شدی؟غذات نسبت به قبل بیشتر شده بود ؟ رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
saraiimaman عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 236 منم دارم میخورم فقط ب نظرت حتما باید غذا رو هم بیشتر کرد یا فقط همین جواب میده؟ دوستم میگفت نباید یه دفعه سر بکشی کم کم آروم آروم تا تاثیر کنه مث بچه ها که یه ذره ذره میخرن چاق میشن
saraiimaman عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 236 آپتامیل یک چند کیلو چاق شدی؟غذات نسبت به قبل بیشتر شده بود ؟ من از شیر بچم میخورم نان 1عالیه...وزنم ۴۶بود الان ۶۲هستم خیلی اندامم خوب شده