2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید آزمایش بدی تا مشخص بشه. ریزش موت از چیه. دکتر  برای ریزش موی من برای من آزمایش کم خونی و ت ...

عزيزم منم هر ازمايش و سونو چيزى فكر كنى دادم همه چيم نرمال بود فقط زخم معده دارم الان تو نت سرچ كردم مثل اينكه مربوطه 🤦🏻‍♀️

حتما تیروئیدت رو چک کن به شدت روی پوست و مو تاثیر داره

همینطور ویتامین ب و دی و زینک

من بشدت ریزش داشتم طوری که شقیقه هام خالی شده بود 

آخرم فهمیدم از تیروئیدمه و همینطور بخاطر جایی که زندگی میکنم بشدت آفتاب کمه و منم کمبود ویتامین دی داشتم و همینطور فهمیدن که بدنم ویتامین ب رو بطور خوراکی نمیتونه جذب بکنه و باید تزریق کنم هر ماه

خلاصه که حتما جدی پیگیرش باش من از یه ریزش مو به کلی کمبود رسیدم 😭🤦🏻‍♀️😣🤷🏻‍♀️

خب اگر واقعا جواب بده ميخرم ديدى كسى استفاده كنه خوب بشه؟

اره عالیه ولی حتماباید۳ماه بخوری بعد۳ماه هفته ای ۲تا.یعنی ۳ماه باید۳بسته بخری بسته ای ۳۸۰روزی دوتاس

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
حتما تیروئیدت رو چک کن به شدت روی پوست و مو تاثیر داره همینطور ویتامین ب و دی و زینک من بشدت ریزش ...

عزيزم اخه اينايي كه ميگى رو همه چك كردم نرمال بودن هم تيروئيد هم ويتاوين دى و ب و اينا ازمايش خون كامل دادم سونو دادم ولى نميدونم از چيه 

عزيزم منم هر ازمايش و سونو چيزى فكر كنى دادم همه چيم نرمال بود فقط زخم معده دارم الان تو نت سرچ كردم ...

این زخم معده لعنتی درد خودش کم بود اینم اضافه شد. منم ریزش مو داشتم اوایل اصلا مشخص نبود ولی بعد دو سال خیلی حجم موهام کم شده. میترسم کچل شم

این زخم معده لعنتی درد خودش کم بود اینم اضافه شد. منم ریزش مو داشتم اوایل اصلا مشخص نبود ولی بعد دو ...

اره بخدا زخم معده خودش پدر ادمو در مياره😭😭بعد حالا ريزش مو هم بهش اضافه شده ماله من تازه شروع شده ولى خيلى ميريزه😞

2824
2823
2791
2779
2792