2777
2789

شوهرم یه فلش خریده بود ک عکسا ک داخل گوشیمه شخصیه بریزم روش من عید بود عکسا گوشیمو خالی کردم انداختم داخل کشوم خودم چندوقت بعدش متوجه شدم ک فلشم نیست گفتم شاید شوهرم برداشته نگفته دیگ به رو نیوردم تا پریروز سراغشو گرفت کل خونرو گشتیم ریز به ریز انگار اب شده رفته تو زمین انقد حرف زده غرم زده خیییلی رو عکس حساسه بچها چیکار کنم چطوری پیداش کنم دیگ دارم دق میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادرس بده ما بیاییم تو خونه تون و بگردیم پیداش کنیم

یا تو روزنامه آگهی کن پیدا بشه

یا میتونی بری خونه فامیلها تونو بگردی ببینی کی برش داشته

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بگرد منم یسری رممو گم کردم انقدر گریه کردم یادم افتاد تو شکم عروسکم قایمش کردم بخاطر عکسام😂😅

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
دیشب تو اب نمک خوابیده بودی 

آروم باش عزیزم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
بگرد منم یسری رممو گم کردم انقدر گریه کردم یادم افتاد تو شکم عروسکم قایمش کردم بخاطر عکسام😂😅

ینی انقد همجارو گشتم ک باورت نمیشه جاهایی گشتم به عقل جنم نمیرسه دیگ نمیدونم چیکار کنم انقد گریه کردم