2777
2789
عنوان

**تیزهوشان**

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 27 پست
محیطش عالیه دانش اموزها همه سطحشون بالاست و بهتون این قول رو میدم که دانش اموزت تو یه سطح دیگه ای رشد کنه دبیرامون همه فقط تخصصی تیزهوشان کار میکنن و مثلا دبیر مدرسه نیستن که بیان اونجا تدریس کنن اسماشونم میگم اگه بشناسی دکتر فتحی استاد امام نیری استاد خلیل زاده استاد حسین فتحی بچه های ما با دلیل و برهان کتاب درسی مدرسه رو تو اموزش پرورش زیر سوال بردن و ثابت کردن که این مبحثتون غلطه
خوبیه هندوانه به پوست کلفتشه...توی هر گندابی هم که بیفته فقط خنک میشه... پس بمونو خنک شو...
عزیزم شماره دفتر افریقا 22038029 اما برای نرم افزار باید با دفتر مرکزی تماس بگیری 88976078 با اقای اردوخانی صحبت کن بگو از طرف خانم فرحزادی تماس گرفتم که برای نرم افزار بهت تخفیف بده
خوبیه هندوانه به پوست کلفتشه...توی هر گندابی هم که بیفته فقط خنک میشه... پس بمونو خنک شو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خوب ک اینطوره با دلیل جلو میرن نه فرمولی. ممنونم از توضیح کاملتون
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
عزیزم از لطفت بی نهایت سپاسگزارم، اگه اجازه بدی شما رو ب عنوان دوستم اد کنم، ممنونم:)
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
ی دنیا ممنون عزیزم:) روزت خوش
سمیرا جان من دخترم رو پیش مهندس فتحی فرستاده بودم البته از چهارم .الان برای پسرم میخام به نظر شما از دوم بزارمش ?مهندس حسین فتحی همونی هستن که شهرری اموزشگاه دارن?
یادمان باشد حرفی نزنیم که به کسی بر بخورد .نگاهی نکنیم که دل کسی بلرزد.. .خطی ننویسیم که آزار دهد کسی را..یادمان باشد که روز و روزگار خوش است وتنها دل ما دل نیست....

بهترین کار اینه که از کلاس پنجم براش معلم خصوصی تیزهوشان بگیرید. اگر نشد از ششم. خیلی در احتمال قبولی بچه ها تاثیر داره. خواهر من برای بچه ش کلاس تیزهوشان مهندس تسلیمی فر رو انتخاب کرد. از سال پنجم. امسال فرزانگان قبول شد.

اصلا معلوم نبود تبلیغاته خیال تون راحت😖😖😖😖😤😤😤😤😤

چی تبلیغه پیشول جان؟! تاریخ تاپیک رو دیدین ازش یه ده سالی می‌گذره. اون موقع برای خواهرم می خواستم اگه الان شما کسی رو می شناسید معرفی کنید شاید برای دخترام استفاده کردم.