2777
2789
عنوان

گند بزنن این شغل مسخره شوهرما

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 44 پست
وای خیلی حرص درارن .... بچم کوچیکه تنهایی از پسش برنمیام بزرگتر بسه محلش نمیزارم خودم میرم

بهش که میگم.میگه کل هفته من سرکارم یه جمعه هم روا نمیبینید من استراحت کنم....ما هم میگم شما به استراحتتون بپرداز

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وايييي چهههه باحاااال🤩🤩🤩

یه پلیس واقعا فعال مثل چیزی که تو گاندوبود باور کن سرش دعواست تو کارش تبحر خاصی داره

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
حالا خوش به حالت شغل مزخرف داره مال من بیکاره هیچوقت هم خونه نیست منم خودم تنهایی میرم مهمونی پارک و ...

من از تو خونه نشستن خفه شدم. روزام خیلی طولانین ... با بچه هرجا بری کوفتت میکنه

یه پلیس واقعا فعال مثل چیزی که تو گاندوبود باور کن سرش دعواست تو کارش تبحر خاصی داره

ماشاالله بهششششش چقدر خفننن

اقا داستان باحال و جنايي خفنى چيزي پيش نيومده واسه شوهرت واسمون تعريف كنييى😜🤩🤩

من kimiajoonjooni كاربر سال ٩٢ هستم😬باز نگين كاربر جديديو اين حرفا😒😒من زمانيكه عمو زاهد بود اينجا بودم 😬
وای رییس تجسس  چه هیجان انگیزه  داستانای پرونده ها رو برات تعریف میکنه؟

همشو میخونم فکر میکنید باحالن وقتی میخونمشون به اطرافم واقعا بدبین میشم

ماشاالله بهششششش چقدر خفننن اقا داستان باحال و جنايي خفنى چيزي پيش نيومده واسه شوهرت واسمون تعريف ك ...

خیلی بوده مثلا دوتا آدم معروف تو شهرمون میرن مسافرت پسر ودخترشون گم میشن بعد از چند روز لخت اونارو تو ماشین پسره دیدن خانوادهها رفتن مسافرت احمقا رفتن یواشکی تو ماشین پسره عشق وحال ماشین روشن بوده خفه میشن گفت دوتاشون لخت بودن

چه وحشتناکه شغلش، اگه بخوان ترورش کنن چی 😭😭😭

یه سال بعد ازرعروسیمون تو کوچه باچاقو تیکه پارش کرده بودن دور از جونش خدا نجاتش داد

خیلی بوده مثلا دوتا آدم معروف تو شهرمون میرن مسافرت پسر ودخترشون گم میشن بعد از چند روز لخت اونارو ت ...

چرا خفه بشن من نفهميدم؟ ممگه آدم تو ماشين خفه ميشه؟😂اين دقيقا يكي از فانتزى هاى منو همسرم بود كه اجراشم كرديم 😂🙈🙈

من kimiajoonjooni كاربر سال ٩٢ هستم😬باز نگين كاربر جديديو اين حرفا😒😒من زمانيكه عمو زاهد بود اينجا بودم 😬

[QUOTE=98639261]چرا خفه بشن من نفهميدم؟ ممگه آدم تو ماشين خفه ميشه؟😂اين دقيقا يكي از فانتزى هاى منو همسرم بود كه اج ...[/QUOTمثل اینکه سرد بوده ماشین روشن بوده تمام درو چیزا بسته بوده گاز ماشین خفشون کرده البته همش کار خدا بوده شما هم تو ماشین لخت شدید؟