آخه ی زن چقد دیگ باید کوتاه بیاد این همه تلاش ی زن برای کیه پس؟؟ چرا نمیفهمه؟؟
قهرکرده بودی رفته بودی خونه مامانت یانه
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
مشکل اینه ک انگار مادرشوهرم کلا عضو اصلی خونمون. همه چیزمون باید طبق خواست ایشون باشه
عزیزم هیچ وقت خودت رو بین ایشون و مادرش قرار نده > که مجبور به انتخاب بین یکی از شما نشه هر انتخابی بکنه بیچاره میشی درضمن راضی ش کن (بعد اینکه آشتی کردید) برید پیش مشاوره مشکل مادر شوهرت نیست مشکل شوهرت ه که استقلال رای نداره و خیلی تحت تاثیر بقیه قرار می گیره > مشاوره به مرور و آروم آروم همه چی رو درست می کنه چون از مشاور خیلی حرف ها رو قبول می کنه که از شما نمی کنه چون مشاور غریبه و بی طرف ه
اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
اصلا نتونستم ببرمش مشاور خودمم ک با مشاور در ارتباط بودم دیگ کات کرده رابطه منو با مشاور
دوباره سعی کن آشتی که کردی با سیاست زنونه و محبت و مهربونی خرش کن برید مشاوره یه مدت برید مشاوره آروم آروم بهتر میشه این عیب ها رو همه دارن کم و بیش خود شما هم الان اگه همسرت بیاد بشینه حرف بزنه می تونه کلی عیب ازت بگه > دنبال آدم کامل و بی عیب و نقص نباش > سعی کن با همین شرایط اوضاع رو درست کنی
اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
خوب یه موقع برو خرید نتونه بیاد! بپیچون علنا باید جلو چشم اون بگی با مادرت نمیرم!
عزیزم همین کارو کردم خودم تنها رفتم خرید بعد ک فهمید گفت چرا. تازه مامانش اخلاقش اینجوریه ک هر جا بهش تعارف کنی میاد. و اگ زمانش برا اون مناسب نباشه منو مجبور میکنن مطابق زمان اون برنامه بریزم