2777
2789
اون شخص بهش گفته واسه پسر بزرگت خونه خریدی باید واسه این یکی هم خونه بخری گفته من واسه هیچ پسری خونه ...

بیخیال ب زور ک نمیشه ازش خونه خواست رابط تون رو کم تر کنید تا بفهمه ناراحتید ب نظر من فرق گذاشتن بین بچه ها فقط باعث میشه بینشون کینه و نفرت کاشت و این خوب نیست ،البت مال خودشه اختیارشو داره 

وظیفه ندارن ک بخرن

وقتی برای پسر بزرگشون که جز هزینه هیچی براشون نداشته میخرن ، وظیفه دارن برای نامزد بیچاره من که اینقدر بخاطرشون زجر میکشه و سرکا و گرما و بی خوابی میکشه بخرن!! 

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرت چرا بهشون پول میده ؟

چون برا باباش کار میکنه...حتی حق خودشو هم بهش نمیدن و انقدررررر پول درمیاره براشون همشو برای اون یکی پسرشون خرج میکنن....

یا برا هر دو نخره یا اینجوری کینه نندازه بینشون 

خیلی ادعا میکنه که فرق نمیذارم ولی خدا خودش شاهده همه جوره فرق میذارن......متاسفانه 

چی بگم همیشه اونایی که پسر خوبی هستن شانس ندارن والا

دقیقا همینطوره...بخدا فقط من و خدا میدونیم که نامزدم چقدرررررر برای اینا زحمت میکشه اخرشم جوابشو اینجوری میدن.......

نه توقع خونه داشته باش نه اجازه بده همسرت بیشتر از وظیفه فرزندی بهشون بده

وقتی برای اون یکی پسرشون میخرن، این یکی هم باید توقع داتشه باشه بعد از اینهمه کار و تلاش و زحمت براش خونه بخرن

پدرشوهرومادرشوهرم یه کاری درحق ما کردن که توظاهر همه چی خوبه ولی تو باطن فلجمون کردن

الهی که هر پدر و مادری بین بچه ها چ عروساش به ناحق فرق میذاره خدا لعنتش کنه

عزیزم ادم زنده وکیل وصی نمی خواد شوهرت مگه نمیتونه خودش حقش و بگیره که شما حرص می خوری در ضمن سعی ...

اتفاقا اون خیلی از این مووع ناراحته ولی بروز نمیده...همش میگه بخاطر پدرم و برادرم نمیتونم چیزی بگم بزرگترن!!!

مقصر نامزدته نه پدر و مادرش به اون گیر بده نه پدرش هر چیزی به جا و وقت خودش در مورد خونه هم به نط ...

نامزدم پولشو نمیده، ااونا خودشون حقشو میخورن...اینم ساده س به احترامشون چیزی نمیگه وگرنه خودش خیلی ناراحته ا این موضوع

اتفاقا اون خیلی از این مووع ناراحته ولی بروز نمیده...همش میگه بخاطر پدرم و برادرم نمیتونم چیزی بگم ب ...

خب پس شمام خودت و حرص نده .

فکر میکنی بعدا میاد میگه دمت گرم نذاشتی پولام حروم کنم؟

نخیر میگه تو نذاشتی به پدر و مادرم خوبی کنم

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.