2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم توروخدا بیای یکم ارومم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9478 بازدید | 152 پست

خودت رو از همه بیشتر دوست داشته باش یعنی چی که اینقدر اذیتت کرده بعد دوسش داری

اینا احساسات مقطعی و طبیعی هست و اکثر کسایی که میخان جدا شن تجربه ش میکنن

عاقلانه عمل کن احساساتت فروکش میکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای قلبم داره میاد دهنم اشکم داره واسه خودش میریزه من شوهرمو دوست دادم بخاطر خانوادش داریم جدا میشیم

ماهم...

ولی اون خانوادشو قبول کرد

باید صبر کنی

من تایمی که تو شرایط تو بودم فقط با قرص خواب میخوابوندم خودمو

من نميدونم شما كه هنوز تكليفتون با خودتون معلوم نيست چجوري تا تهش ميرين قبل از هركاري قبلش ببينيد بازخودتون چند چنديد بعد تصميم بگيرين با اين توصيفات شما اگه برگردي هم احترامي نداري طلاق دلداري نداره يه انتخابي كردين بعدش بهم نخوردين جدا شدين زندگيتو بايد بسازي نه اينكه اينجوري غش بري برا كسي كه به قول خودت بدترين حرفارو زده و راه برگشتي نزاشته

فکر می کنم بیشتر به بودنش عادت کردی. وگرنه عشق به آدمی با اخلاق بد بودن منطقی نیست. شرایط روحیت بهم ریختست فعلا

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
توروخدا ارومم کنید خواهر دارم ولی اصلا به فکرم نیست عاقلا راهنماییم نمیکنه مادرمم عین خواهرم خیلی تن ...

اگه خیلی اذیتت میکنه مطمئن باش طلاق بهترین راهه منم اینجوری فکر میکردم که خیلی دوسش دارم تازه فهمیدم دوست داشتن درکار نبود فقط وابستگی والان هیچ حسی بهش ندارم فقط میگم خدایا ممنون 

وای قلبم داره میاد دهنم اشکم داره واسه خودش میریزه من شوهرمو دوست دادم بخاطر خانوادش داریم جدا میشیم

اگه شوهرت واقعا زندگیشو میخواست اجازه دخالت خانواده شو نمیداد ...ولی بازم اخرین گزینه برات طلاق باشه ..هیچوقت برا طلاق دیر نیست ..واسه زندگیت تلاش کن تا بعد طلاق حسرت نخوری که چرا تلاش نکردی ...اگه میخوای دونفری با شوهرت منطقی حرف بزن 

شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
بد دهنه ولی خیلی مهربونه دوستش دارم ولی عصبی میشم نمیتونم کنترل کنم خودمو با حرفاش ازارم میده ولی قل ...

من خودم از اونایی بودم طاقت یه لحظه دوریشو نداشتم اماالان چی یه لحظم بهش فکر نمیکنم البته اینم بگم اخرین بار بلایی به سرم اورد کلا ازش زده شدم