2777
2789
عنوان

اگه کسی...

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست
من اندازه رابطه و ارتباط و علت دلخوریتونو نیدونم ولی میشه حلش کرد

مقصرمن بودم وـگیردادن هام والکی دعوا ساختن هام ..البته دلیل داشتم واسع خودم...ولی قبول کردم مقصرم....چجوری میشه حل کرد؟

بامشاورحرف زدم گفت چهل روزولش کن ن زنگی ن پیامی خودت را شاد نشون بدع به نظرت تاثیردارع؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصرمن بودم وـگیردادن هام والکی دعوا ساختن هام ..البته دلیل داشتم واسع خودم...ولی قبول کردم مقصرم... ...

شاد بودن همون کلید اصلی همه چیز... شاد از ته دل، نه تظاهر

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
شایدم بایکی دیگ اشتا شده ‌ . واسه من اینجور بود شمارو نمیدونم. ولی من از بس به عشقش ایمان داشتم و تو ...

نمیدونم اصلا به این فکرنمیکنم داغون کننده اس😔😔

ولی باخودم میگم اگه اون بدون من خوشحالع وـحالش خوبه سراغش را نگیرم ...به نظرت یه دختر سراغ پسری را نگیرع نبینتش چه برداشتی میکنن؟

شاد بودن همون کلید اصلی همه چیز... شاد از ته دل، نه تظاهر

باخودم میم اگه شاد باشم فکرمیکنه توـنبودش بهم خیلی خوش میگذرعو عین خیالم نیست که رفته و دلخورش کردم...فقط میتونم تظاهرکنم😔😔کی بدون عشقش میتونه خوشحال باشه اخه

باخودم میم اگه شاد باشم فکرمیکنه توـنبودش بهم خیلی خوش میگذرعو عین خیالم نیست که رفته و دلخورش کردم. ...

قشنگ من، قانون خداست، شک نکن توش. یه چیزی تو دلش میگه برگرده و برمیگرده. این اتفاق واسه من افتاده

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
قشنگ من، قانون خداست، شک نکن توش. یه چیزی تو دلش میگه برگرده و برمیگرده. این اتفاق واسه من افتاده

ممنون گلم ازحرفات...اگه کلا نبینمش و پیام واینا ندم چی؟

چون میدونم نمیتونم شاد باشم😔

ممنون گلم ازحرفات...اگه کلا نبینمش و پیام واینا ندم چی؟ چون میدونم نمیتونم شاد باشم😔

هیچ اتفاق بدی نمیفته. نگران نباش. یه سری ادم ها هر چقدرم دور شن، بازم بهم برمیگردن

باید حالتو خوب کنی، اگر نکنی ارتعاش منفی میفرستی، فقط از خواستت دور میشی.